Valabil pentru tinerii nostri, de 23 de ani nu se face nimic pentru viitorul lor.


Tot incercam sa mobilizam tineretul care este forate activ pe retelele de socializare sa vina alaturi de noi pe aceasta pagina si nu reractioneaza de nici un fel. In conditiile in care nu ai un viitor garantat de catre stat, trebuie sa ne mobilizam. 

Câţi ani trebuie să pună deoparte un român tot salariul pentru a-şi cumpăra un apartament de 4 camere

Un român cu venituri medii trebuie să pună deoparte întreg salariul câştigat timp de 15 ani şi jumătate pentru a putea stânge suma necesară achiziţionării unui apartament cu 4 camere, sau 12 ani dacă vrea să îşi cumpere un apartament cu 3 camere, potrivit unei analize imobiliare.net.

„În urma unei analize realizate pe baza salariilor şi a preţurilor medii am constatat că dacă un român intenţionează să economisească pentru a cumpăra o locuinţă, acesta trebuie să fie extrem de chibzuit şi să agonisească o parte consistentă din venitul său lunar”, a explicat Alina Petrescu, marketing manager imobiliare.net, într-un comunicat.

Astfel, românii cu venituri medii îşi pot achiziţiona un apartament cu 4 camere scos la vânzare cu un preţ de 94.000 de euro în cazul în care nu cheltuiesc niciun salariu primit din partea angajatorilor pe o perioadă de 188 de luni (echivalentul a 15 ani şi jumătate) sau dacă strâng bani pe o perioadă de 294 de luni (echivalentul a 24 de ani şi cinci luni), în cazul în care sunt luate în considerare cheltuielile lor lunare.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s