ASTA E DECIZIA CARE AR AFECTA MILIOANE DE ROMÂNI. Premierul Victor Ponta susţine iniţiativa legislativă Mai mult: ASTA E DECIZIA CARE AR AFECTA MILIOANE DE ROMÂNI. Premierul Victor Ponta susţine iniţiativa legislativă –


Imagine

Plecând de la faptul că tipurile de „cartelele preplătite pot fi folosite de terorişti”, premierul Victor Ponta susţine iniţiativa legislativă a deputatului PSD, Sebastian Ghiţă, privind interceptarea convorbirilor telefonice.

Mai mult: ASTA E DECIZIA CARE AR AFECTA MILIOANE DE ROMÂNI. Premierul Victor Ponta susţine iniţiativa legislativă 

Despre ce presupune interceptarea cartelelor preplătite a oferit explicaţii Sebastian Ghiţă, care vrea ca în sesiunea parlamentară din toamnă să depună o iniţiativă legislativă care să permită interceptarea cartelelor telefonice preplătite de către serviciile secrete.

Vrem să găsim o soluţie cu privire la modul de gestionare a cartelelor preplătite. Nu mă refer neaparat la cartelele preplătite care au fost cumpărate până acum, care îşi pierd din valabilitate, nu mai sunt folosite şi încet-încet ies din uz. Trebuie să generam un cadru legal prin care, în condiţiile în care aceste cartele preplătite din România pot fi folosite la infracţiuni, ele să poată fi luate în evidenţă şi să aibă acelaşi regim ca telefoanele obişnuite”, a declarat Sebastian Ghiţă, conform realitatea.net.

„Concret, omul când îşi cumpără o cartela va trebui să prezinte dovada cu CNP, nume, prenume şi adresa. Aceste date vor fi centralizate de o autoritate şi, în cazul unei cereri de ascultare, operatorul trebuie să fie capabil să puna la dispoziţie CNP-ul, numele şi prenumele persoanei care a folosit o anumită cartelă”, a mai explicat deputatul PSD.

Mai mult: ASTA E DECIZIA CARE AR AFECTA MILIOANE DE ROMÂNI. Premierul Victor Ponta susţine iniţiativa legislativă – Ştiri interne | Libertatea.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s