Bătaia de joc la adresa elitelor României continuă.


Imagine

 

Olimpicii României umiliți în continuare. Vezi ce bani vor primi de la Minister

Potrivit unui ordin al ministrului Educației, elevii medaliați cu aur sau premiul I la olimpiadele internaționale vor beneficia din partea statului frumoasa sumă de 750 de lei.

Ministerul Educației a stabilit cuantumul premiilor pentru olimpicii României. Începând cu 1 februarie, 2013, elevii medaliați cu aur sau premiul I la olimpiade internaţionale vor primi din partea statului 750 de lei, cei care obţin argint sau premiul al II-lea vor primi 563 de lei, iar olimpicii internaţionali cu bronz sau premiul al III-lea vor avea 375 lei, arată un ordin al ministrul Educaţiei privind noile cuantumuri ale premiilor pe care le primesc olimpicii din anii 2012 şi 2013.

De la 1 iulie 2013, noile cuantumuri ale bursei de merit olimpic inţernational cresc după cum urmează: medalia de aur sau premiul I – 800 lei, medalia de argint sau premiul al II-lea – 600 lei, medalia de bronz sau premiul al III-lea – 400 lei.

Vezi aici ordinul ministrului privind premierea olimpicilor

Prin Ordinul nr. 3181 din 13 februarie 2013, Ministerul Educaţiei „aprobă noile cuantumuri ale bursei de merit olimpic internaţional acordată elevilor premiaţi la olimpiadele şcolare internaţionale, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 23/2013 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţara garantat în plată”.

Bursele de merit olimpic internaţional se acordă elevilor care, la olimpiadele şcolare internaţionale, se situează pe unul dintre primele trei locuri, indiferent de disciplina de învăţământ la care acestea au fost organizate. Aceste burse se acordă lunar pentru o perioadă de 12 luni, scrie gandul.info.

În schimb, profesorii care îi pregătesc pe elevi vor fi premiaţi după cum urmează: premiul I – 4.310 lei, premiul al II-lea – 3.670 lei, premiul al III-lea – 2.860 lei, menţiune – 2.480 lei.

 

Daca ei sunt tratati asa, ceilati copii oare cum sunt tratati de acesti politicieni?

preluare dcnews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s