El le stie pe toate si se crede cel mai corect. Credeti acest lucru, cum il catalogati?


Imagine

Președintele, atac la monarhia britanică: ”E foarte mult nepotism la mijloc”

Președintele Băsescu a comentat în termeni duri venirea pe lume a celui care va moșteni cândva coroana britanică. El a denunțat nepotismul endemic din cadrul dinastiei de Windsor și a spus că legăturile de rudenie n-ar trebui să-l propulseze automat pe micul George Alexander Louis în fruntea Regatului Unite.

”Să ne gândim puțin, oameni buni. Oare dintre copiii care s-au născut luni, el e cel mai potrivit să fie rege? De ce se agită toate rudele lui să-l bage în față? Înțeleg că Elisabeta vrea să-i asigure un viitor strănepotului ei, dar nu așa se rezolvă lucrurile. Trebuie să acționezi delicat, cu subtilitate, să nu se prindă oamenii. Ce-ar fi fost să o declar și eu pe EBA viitor europarlamentar încă din 1980, când s-a născut? Și toată presa din România să aștepte, în lunile premergătoare, venirea pe lume a viitorului europarlamentar? Puteam să fac asta, dar mi-aș fi asumat un risc imens. Ce se întâmpla dacă între timp fata mea nu reușea să învețe o bună parte din literele alfabetului și să pronunțe corect peste 30% dintre cuvintele limbii române? Ajungea pe urmă la Bruxelles ca analfabetă și ne umpleam toți de ridicol. Un singur sfat am pentru William și ducesa de Cambridge. Să mai aștepte, să vadă cum se descurcă ăla mic cu forma de plural a cuvintelor și abia pe urmă să-l anunțe rege”, a explicat președintele.

Băsescu i-a mai sugerat prințului William ca, atunci când va veni vremea ca George Alexander Louis să urce pe tron, să organizeze niște alegeri în care să-l ajute masiv. ”Prințe, nu vrei ca lumea să spună că i-ai rezervat un post copilului tău. Crede-mă nu vrei asta. Așa că spune-i să candideze pentru funcția de rege ca independent, nu ca reprezentant al dinastiei de Windsor. Nu-l lăsa nici măcar să se înscrie în dinastie. Dar pune-i pe oamenii din dinastie să-l ajute să urce pe tron și aleargă-i cu DNA-ul pe toți care nu vor s-o facă. Îți spun toate lucrurile astea pentru mi-ai devenit simpatic atunci când am văzut că și tu chelești.”

preluare catavencii.ro

Anunțuri

Un gând despre &8222;El le stie pe toate si se crede cel mai corect. Credeti acest lucru, cum il catalogati?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s