Razboiului total impotriva Romaniei.


89’. Ce a urmat se stie. KGB-istii au instalat noua putere in Romania, primul lucru facut fiind infiintarea FSN, preluarea arhivelor secrete, lichidarea patriotilor romani-cateva mii care nu apar ca si eroi ai „revolutiei” printre cei 1100 de morti oficiali (majoritatea dintre cei ucisi in decembrie 89 au fost victime ale inscenarilor si dezinformarilor puse la cale de ocupanti prin care unitati militare erau dezinformate si manipulate, militarii tragand unii asupra altora sau erau fortati sa deschida focul sub pretexte false mediatizate prin televiziunea romana controlata de catre invadatori. Va amintiti teoria dovedita ca si falsa cu cei 60.000 de morti din tara, cu otravirea apei, cu macabra manipulare de la Timisoara in care mortii au fost dezgropati, in special copii, si prezentati ca si victime ale lui Ceausescu dar si macelarirea patriotilor din trupele USLA de catre tradatorul general Militaru), dar si infiintarea in mare graba de catre KGB-istul Virgil Magureanu Astalas alaturi de alt tradator Voican Voiculescu a noului serviciu de informatii SRI. Avand parghiile puterii in statul roman si dupa lichidarea in mod bestial a sotilor Ceausescu sub pretexte si acuzatii false, au trecut la distrugerea sistematica a Romaniei. Ion Iliescu alaturi de cateva sute de tradatori pe care acuma ii cunoastem drept lideri politici democratici, ce fac parte din PSD, PNL, UDMR si PDL au instaurat in Romania un regim tradator de tip mafiot prin care in ultimii 23 de ani au distrus Romania.

1.In agricultura au fost distruse CAP-urile in loc sa fie transformate in asociatii de producatori, au fost distruse SMA-urile detinatoare de utilaje agricole, au fost inchise fabricile de tractoare, combine si mijloace de productie pentru agricultura. Mai mult, au fost distruse combinatele de crestere si ingrasare a porcilor si viteilor, zeci de combinate pentru cresterea pasarilor si in general tot ce putea asigura necesarul de hrana pentru populatia Romaniei. Amintim si de distrugerea sistemelor de irigatii, a canalelor de drenaj si de preluare a debitelor masive de ape pluviale, distrugerea bazinelor piscicole, a statiunilor de cercetare stintifica din agricultura, a livezilor, viilor, si in general a tot ce tinea de agricultura. Doar in batjocura in 1991 regimul neo-stalinist a lui Ion Iliescu a inceput retrocedarea unor terenuri catre fostii proprietari dar fara sa le retrocedeze acestora si utilajele agricole pentru lucrarea lui. Aceasta actiune de sabotaj deliberat a avut drept consecinta faramitarea terenurilor agricole si nelucrarea a unor suprafete ce insumeaza peste 1 milion de hectare.

2.In sistemul de informatii si servicii secrete, specialistii fostei securitati de sorginte patriotica au fost inlocuiti rapid, eliminati sau pensionati, cu lucratorii ce au acceptat sa tradeze pentru rusi si occidentali si au fost incadrati lucratori noi, tineri, fara probleme de constiinta sau patriotism care isi servesc sefii fara sa intrebe de ce acestia nu iau masuri pentru protejarea tarii lor. Asa se face ca serviciile de informatii romanesti se lauda cu minuscule acte de vitejie in combaterea asa-zisului terorism international, practic miscari de eliberare nationala combatatute de americani in tarile ocupate de ei, gen Irak sau Afganistan. Cel putin la modul material, palpabil, SRI-ul nu a impiedicat dezastrul din ultimii 23 de ani si nu avea cum atat timp cat deciziile din tara asta au fost luate de niste oameni ce reprezinta tari straine adica a ocupantilor din 1989 chiar daca in serviciile secrete romanesti sunt multi lucratori profesionisti si bine specializati in activitatea lor si chiar unii patrioti care din interior monitorizeaza grupurile de spioni straini si tradatori locali in vederea luarii masurilor necesare cand se va putea relansa Romania, evident in alt contex si o alta clasa politica.

3.Noua putere tradatoare a inceput rapid distrugerea sistemului financiar-bancar romanesc prin vanzarea frauduloasa a bancilor mari din tara pe sume derizorii sau falimentarea lor prin imprumuturi voit neperformante. Nu trebuie sa uitam si de confiscarea valutei de catre guvernul Stolojan in 1991 sau simulacrul de privatizare a unor banci comerciale alaturi de falimentarea populatiei prin inflatia galopanta sau jocurile piramidale sustinute din umbra de agentii straini. In aceste conditii in momentul actual majoritatea bancilor din Romania sunt straine astfel ca economia, industria si sectorul privat din tara asta atat cat mai exista depind de capriciile unor investitori straini din domeniul bancar pusi pe capatuiala.

4.Industria a fost distrusa in mod deliberat, marile fabrici, combinate si uzine au fost inchise sub pretextul ca nu mai sunt rentabile si vandute la fier vechi dupa ce in prealabil au fost capusate de catre asa-zisii oameni de afaceri, de fapt tradatori romani sau unelte ai ocupantilor straini care aveau interesul sa distruga concurenta producatorilor romani si sa faciliteze intrarea pe piata nationala a produselor straine in general rebuturi sau de proasta calitate, dar la preturi foarte mari.

5.Armata a fost practic decimata prin concedieri si pensionari masive care a redus efectivele de la 250.000 in 1989 la aproximativ 55.000 de militari si ofiteri in prezent. Dintr-o forta armata patriotica respectata in Pactul de la Varsovia dar si pe plan international, cu armament national sau sovietic performant, armata Romaniei a ajuns acum una de soldati angajati care lupta pentru cauze straine in Irak sau Afganistan pentru a satisface interesele de moment ale asa-zisilor aliati din NATO, precum si ale liderilor americani. In aceste conditii zeci de militari romani au murit sau au fost raniti pentru o cauza straina si pe pamant strain ca si trupe de ocupatie mascate in eliberatori in tarile preluate din interese economice de catre americani, evident cu acordul partenerilor strategici – rusi. In momentul de fata armata romana are o flota maritima formata din rebuturi cumparate de la occidentali, o flota aeriana formata din avioane de prin anii 70’ deoarece avioanele tip MIG 29 au fost repede „defectate” sau vandute ca piese de schimb in strainatate. Parcul auto si blindatele au fost distruse in proportie covarsitoare sub pretextul unor cerinte internationale iar inzestrarea actuala este una de tip clasic si cu armament usor majoritatea produs in tari asa-zis aliate desi Romania dispunea de o industrie de aparare puternica si performanta capabila sa isi inzestreze propria armata.

6.In sanatate s-a trecut de la asistenta medicala gratuita si obligatorie, sub pretextul dezastrul programat inainte de decembrie 89’, la un sistem american total incorect si imoral care asigura asistenta medicala in general doar paturilor bogate dispretuindu-i pe oamenii obisnuiti sau saraci. Mai mult, pe fondul unei alimentatii proaste, saraciei si incertitudinilor unui regim tradator si mafiot instalat dupa 89’ a crescut numarul bolnavilor in tara noastra dar cu toate acestea s-au inchis spitale, dispensare dar si alte unitati medicale strict necesare populatiei. In acelasi context, in ultimii ani au fost inchise sau vandute fraudulos prin asa zise privatizari, fabrici de medicamente sau institute de cercetare medicala care produceau si vaccinuri necesare populatiei din Romania. Distrugerea sistemului sanitar din Romania face parte si el dintr-un plan diabolic bine stabilit alaturi de introducerea chiar fortata si necrestina a planningului familial si impunerea avorturilor, la reducerea populatiei tarii de la 23 de milioane la doar 18 milioane conform datelor partiale de la recesamantul din 2011.

Practic, Romania a pierdut in acest razboiul total impotriva sa, 5 milioane de locuitori pe un front nevazut si necriticat oficial, un sacrificiu urias fata de potentialul acestei tari, arma demografica fiind tot mai des folosita de marile puteri impotriva tarilor pe care vor sa le acapareze „pasnic”.

7.Tot in mod deliberat a fost distrus sistemul national de invatamant care era unul de tip gratuit si obligatoriu cu o programa buna si echilibrata, teoretica si practica, ajungandu-se acum la programe supraincarcate – doar teoretice, care streseaza si obosesc inutil elevul, practic distrugand din fasa si prin sistemul de invatamant viitoarele generatii de romani. Aici s-a trecut si la un alt experiment periculos prin asa zisa discriminare pozitiva unde orice copil mediocru din minoritatea maghiara sau tiganeasca-rroma poate intra la liceu sau facultate pe locuri rezervate in detrimentul unor elevi de etnie romana, bine pregatiti dar care nu au avut „sansa” sa fie minoritate protejata. Invatamantul romanesc a fost in ultimii 23 de ani un sector de permamente experimente nefaste unde fiecare ministru si-a lasat amprenta dezastruoasa asupra actualelor generatii de elevi si tineri. Nu trebuie uitata nici privatizarea invatamantului in special la nivel de invatamant superior unde sute de facultati private au devenit adevarate fabrici de diplome dand astfel tarii, actuala generatie de politruci tineri care se lauda cu masterate si doctorate desi nivelul lor de cunostinte este doar de nivel gimnazial, in cel mai bun caz liceal.

8.Administratia statului roman si Guvernul au fost compromise si distruse pe o perioada indelungata prin acceptarea unor oameni slab pregatiti, promovati pe criterii politice la care s-a adaugat o legislatie stufoasa si ineficienta creata in mod special pentru a incurca si destabiliza activitatile din tara.

9.Justitia a fost compromisa prin promovarea pe aceleasi criterii politice a avocatilor, procurorilor si judecatorilor sau a fostilor colaboratori ai serviciilor secrete straine care prin deciziile incorecte si imorale dar legale dupa legile create stramb, au demoralizat populatia, au distrus increderea in justitie, in dreptate si adevar. Practic, la nivel mare, justitia romaneasca este un instrument politic represiv si sanctionator folosit de ocupanti impotriva romanilor si in mod special a celor care au curajul sa se opuna si sa spuna adevarata starea de fapt din tara. Cu ajutorul justitiei si a altor organe de stat s-a reinstaurat politia politica criminala de tip sovietic din anii 50’ care a distrus sute de mii de vieti in tara noastra.(acesta nu a existat pe perioada lui Ceausescu)

10.Cultura si istoria romaneasca a ramas in sarcina unor exponenti ai invadatorilor, de genul lui Plesu, Tismaneanu si Patapievici alaturi de gastile lor care au facut totul pentru discreditarea valorilor romanesti, patriotice si nationale si au sapat la temelia traditiilor, istoriei si artei populare. Asa se face ca Mihai Eminescu si alti zeci de poeti si scriitori romani au fost demonizati si atacati constant tocmai pentru ca au reprezentat cu cinste aceasta tara iar in schimbul lor au fost impuse niste non-valori, bine platite de catre statul mafiot sau fundatii straine (fundatia Soros) care lupta de zeci de ani pentru distrugerea identitatii, istoriei si culturii romane.

Aceastea sunt doar cateva din domeniile mari pe care le-am abordat in treacat deoarece pentru aprofundarea lor ar trebui scrise cateva zeci de carti dar ii las pe cititorii de buna credinta sa ma completeze sau sa ma critice cu argumente daca am gresit. Evident ca voi sterge toate comentariile venite din partea tradatorilor care vor dori sa manipuleze si prin ziarul meu.

Cum ii cunoastem pe tradatori? Sunt cateva mijloace simple:

– sunt acei care vorbesc de rau si fara argumente Romania.

– sunt acei care spun ca poporul e de vina pentru tot ce s-a intamplat in ultimii 23 de ani.

– sunt acei care nu recunosc distrugerea economiei, finantelor, sanatatii, invatamantului, etc.

– sunt acei care neaga prezenta invadatorilor straini in 89’.

– sunt acei care va vor vorbi numai de situatia romanilor din 89’ si se vor face ca uita anii infloritori din perioada 65’-80’-85’, deoarece vor sa isi ascunda neimplinirile si distrugerile provocate Romaniei punand in discutie ultimul an de ceausism cand sabotajul impotriva lui a fost maxim din partea invadatorilor si tradatorilor aflati acum la putere in Romania.

– sunt acei care in continuare incearca sa justifice marile tradari nationale mascate sub asa-zise privatizari cum ar fi: vanzarea flotei maritime, vanzare Romtelecom, a combinatelor siderurgice, a Petromului, instrainarea rezervelor de titei si gaze, instrainarea rezervelor de aur, argint, cupru si metale rare si in general instrainrea tuturor valorilor materiale din tara asta.

– tot tradatori sunt si cei care ataca Biserica ortodoxa si sustin fara just temei primatul bisericii catolice si in special cultele neoprotestante in incercarea lor de a-i desparte pe romani de biserica lor nationala, singura care i-a ocrotit in existenta milenara a acestei tari.

– sunt cei care va vor vorbii de programul de 2 ore de la televizor din decembrie 89’ uitand sa spuna de programul tv din anii 70’, 80’ unde rulau filme si seriale internationale – Manix, Colombo, Dallas, alaturi de filme romanesti de valoare, se faceau cursuri de matematica, fizica sau limbi straine la televizor, iar programul tv era de cel putin 10 ore de emisie pe zi.

– tot tradator este cel care va va vorbii de securitate si politie politica ca un tot unitar fara sa faca diferenta fata de securitatea stalinista din anii 50’ care a omorat si intemnitat sute de mii de oameni la ordinul armatei sovietice ocupante si securitatea ceausista de dupa 1965 cand n-au mai existat inchisori politice si dizidenti reali. Asa se face ca acum exista sperietoarea si stigmatul de securist folosit ca apelativ pentru cei care si-au servit tara intre 1965-1989 dar nu se vorbeste nimic de tradatorii care au preluat puterea in ultimii 23 de ani desi majoritatea sunt dovediti ca agenti straini rusi, americani, evrei, germani, francezi, etc. In aceste conditii intr-o tara ocupata cu un regim mafiot neo-stalinist-sclavagist, este o rusine sa fii patriot dar o mare demnitate daca esti tradator si vanzator de tara. Automat, patriotii romani vor fi catalogati ca fiind dezaxati, PNG-isti, PRM-isti sau legionari tocmai de catre cei ce sunt acum la putere desi au fost dovediti ca oameni ai unor puteri straine-adica tradatori.

– cum ii mai cunoastem pe tradatori? Sunt cei care va vor spune ca romanii n-au fost crestini pana in 89’ si ca Ceausescu a demolat biserici desi in realitate se stie ca doar 2 locasuri de cult au fost demolate dupa cutremurul din 1977, restul bisericilor din capitala fiind translatate-mutate cu acordul bisericii ortodoxe.

– tradatori sunt si cei care va vor spune ca romanii sunt lenesi, hoti si mincinosi desi realitatea demonstreaza clar contrariul, romanii fiind foarte apreciati in strainatete tocmai pentru harnicie, demnitate si cinste, evident acolo unde sunt platiti corect pentru activitatea lor.

– tradatori sunt si cei care in mod voit asimileaza o etnie nomada cu intreaga populatie din Romania cu scopul clar de a ne minimaliza si contesta cultura, valorile, traditiile si istoria milenara.

– tradatori sunt si cei care vorbesc de libertarea de exprimare si de circulatie, uitand ca acum nu te mai asculta nimeni, (cu exceptia serviciilor secrete) si nu mai poti circula nici macar pana la Bucuresti din lipsa banilor.

– tradatori sunt si cei din presa care promoveaza imoralitaea, prostia, curvele si hotii, smecherii si banditii, farsorii si demagogii si toate relele din occident in dauna adevaratelor valori interne si internationale.

– un criteriu mare de recunoastere a tradatorilor din Romania are legatura cu cei care promoveaza idei, valori si actiuni opuse celor bune practicate in occident, aici fiind incadrati majoritatea guvernantilor care in mod voit iau decizii gresite pentru a provoca pagube clare, acestei tari si populatiei.

In mare, aceasta ar fi situatia Romaniei la 23 de ani dupa lovitura de stat, simulacrul de revolutie si inceputul razboiului total impotriva ei, descrierea mea fiind total insuficienta pentru dezastrul si tragedia din aceasta tara, crimele fizice dar si morale infaptuite impotriva romanilor si a tarii fiind de neimaginat de catre nimeni din aceaasta lume ce se pretinde civilizata.

Practic, in ultimii 23 de ani s-a incercat si in parte s-a reusit sa se distruga fizic, moral si spiritual poporul roman, sa se distruga avutia nationala din Romania si bunurile publice sau sa fie transferate in proprietate straina si pana in prezent s-a reusit transformarea unei tari aproape independente din toate punctele de vedere intr-un stat sclavagist cu o conducere tradatoare de tip mafiot neo-stalinista, impusa din strainatate si cu perspective sumbre de revenire la un statut de normalitate. Intrarea in NATO in 2003 a insemnat doar costuri suplimentare pentru Romania, materiale si in vieti omenesti fara nici o garantie reala de securitate, din contra ne-am atras dusmania patriotilor arabi disperati care isi vad tarile ocupate si de militarii romani. In 2007 odata cu intrarea in Uniunea Europeana, romanii au crezut intr-o schimbare pozitiva dar si de aceasta data am fost transformati in sclavii albi ai Europei ce ofera mana ieftina si calificata de lucru, femei pentru prostitutie si copii pentru perversi dar si fonduri uriase pentru tarile dezvoltate.

In fapt, din Romania au plecat in ultimii 23 de ani spre UE si alte tari mari din lume peste 1000 de miliarde de euro. Numai in ultimii ani,oficial, Romania a contribuit la UE cu 1.5 miliarde de euro anual, primind dupa chinurile realizarii a tone de proiecte, mai putin de jumatate decat banii virati printr-o simpla apasare de buton, in conturile UE. Practic in ultimii 23 de ani aproape tot ce a avut bun aceasta tara a fost distrus sau vandut ori trecut in proprietate straina.

Singura speranta a mea e in cei 59% din romanii cu drept de vot care au refuzat in 9 decembrie 2012 sa ii valideze pe hotii, banditii si tradatorii din FSN aflati la conducerea Romaniei din 89’ incoace astfel ca s-ar putea ca in curand romanii sa explodeze cu adevarat mai ales ca noua guvernare USL continua pe aceeasi linie a batjocurei si umilintei ca si predecesorii, prin marirea taxelor si impozitelor, scumpirea carburantilor, gazului si curentului dar si a alimentelor si produselor industriale.

O statistica este elocventa pentru cei 23 de ani de guvernare mafioto-tradatoare FSN: 75% dintre romani traiesc mai prost decat in 1989 acum dupa 23 de ani de asa-zisa democratie in care fostii stalinisti din anii 50’ alaturi de tradatori si de reprezentanti ai puterilor straine au preluat fraiele Romaniei.

In fapt, in Romania anului 2012, 5% dintre romani traiesc foarte bine, 20-25% formeaza o clasa de mijloc iar restul traiesc foarte greu, majoritatea traiesc de la o luna la alta cu sacrificii enorme pentru a supravietuii la modul fizic.

preluare
Marius Chiuzan – jurnalist liber si independent.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s