Regionalizare, o mare teapa pentru acest popor. Nu trebuie sa ne pacaleasca cu noua constitutie pe care vor sa o impuna.


Concedieri în masă la ANAF

Peste 2000 de angajați ANAF, de la departamentele de Resurse Umane, de la Garda Financiară şi alte servicii mai au doar două săptămâni de muncă. Până la sfârșitul acestei săptămâni un număr de 2.500 de angajați vor primi preavize. Printre ei se numără 300 de directori ai direcţiilor ANAF din ţară, care vor fi desfiinţate în urma regionalizării.

Funcţionarii ANAF de la ghişee nu vor fi afectaţi de disponibilizări. Cei 300 de directori au primit deja preavizele de concediere, de săptămâna trecută. Dacă vor să mai lucreze în ANAF, directorii trebuie să dea concurs pentru alte posturi.

Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Funcţionarilor Publici, a declarat, la RTV, că “Dispar anumite departamente şi servicii suport de la nivel de judeţ. Există acest pericol ca un anumit număr de funcţionari să intre în corpul de rezervă, dar noi solicităm să intre în zonele deficitare”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s