Politica din Romania ultimilor 23 de ani isi umileste populatia.


Ultimii 23 de ani in Romania ne-a adus  mult rau, ne-a adus umilirea diferitelor clase sociale si imbogatirea exagerata a politicienilor si a diferitelor grupuri de interese. Nu putem sa trecem cu vederea umilirea pensionarilor ( acestia sunt parintii si bunicii nostri) pe care trebuie sa-i aparam, nu trebuie sa acceptam sistemul de sanatate falimentar in acesti 23 de ani, sistem de sanatate de care depinde viata noastra, a parintilor si copiilor nostri si cel mai important viata copiilor.

 Nu putem sta atat de nepasatori si sa fim manipulati la infinit de asa zise-le partide politice care pacalesc acest popor odata la 4 ani pentru acel vot.

  Monarhia poate fi sansa noastra pentru a curata aceasta politica distructiva, trebuie sa vedem si altceva decat am fost fortati sa vedem ca si politica. Forma de guvernamant republicana ne-a adus dezastrul, ne-a fost impusa fara o consultare populara. Monarhia a fost abolita prin amenintari, santaj, fara votul popular, vointa poporului nu conteaza atunci cand interesele lor sunt mai presus de Romania si popor.

 Veniti alaturi de noi sa formam ce-a mai mare comunitate pro-monarhie din Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s