ROMANIA, ROMANIA, ROMANIA.


Imagine

 

Romania este o tara lipsita de sprijinul poporului, poporul a devenit atat de nepasator sau atat de influentat incat nu este capabil sa se mobilizeze. 

Nu putem sa trecem cu vederea dezastrul sau jaful national care se petrece in aceasta tara in ultimii 23 de ani. Am ajuns o tara in care sute de mii de romani care nu au muncit o zi in viata lor s iacestia detin averi colosale fara sa poata justifica averile si fara sa fie intrebati de autoritati de unde au aceste averi. Omul de rand care trudeste zilnic abia daca isi permite sa-si cumpere painea zilnica, nu sa isi permita 3 mese pe zi, de multe ori renunta la medicamente, pensiile sunt mizerabile.

 Trezeste-te popor roman, trezeste-te cat inca nu este prea tarziu, trebuie sa ne unim si sa devenim un popor normal, cu o legislatie normala si respectata de orice cetatean fara nici o exceptie..

 Veniti alaturi de noi, venit alaturi de Monarhie, aduceti-va prietenii si cunostintele alaturi de noi si impreuna sa punem bazele unei ROMANII cu un alt viitor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s