Romania, tara ridicolului


Imagine

Romani, treziti-va, pentru ca vom ajunge singura tara din lume cu zeci de autointitulati Regi, Presedinti, Faraoni, Zei, Bulibase sau orice alte titulaturi care ne trimit in ridicol la nivel mondial ! 

Singura Casa Regala care merita oficial si legal aceasta titulatura este Casa Regala a Romaniei si singurul nostru rege este Majestatea Sa Mihai I de Romania . Nu va ma lasati calcati in picioare, nu mai permiteti denigrarea acestei tari, nu mai permiteti claselor politice din ultimii 23 de ani sa promoveze si sa sustina aceste clanuri care legal nu isi pot justifica averile . 

Trebuie sa veniti alaturi de noi, ca si popor trebuie sa luptam pentru a ne recastiga demnitatea pierduta in anii comunismului si in special in ultimii 23 de ani . Impreuna putem avea o Romanie demna de respect in Europa, putem avea acel nivel de trai asemanator tarilor care au Monarhii si in care cetateanul isi permite un trai decent . 

Monarhia si Casa Regala a Romaniei trebuie sa fie singurele  lucrui pentru care acest popor trebuie sa lupte sa le sustina si sa le promoveze .

 Noi si actiunea noastra, sustinem acest lucru si de aceea va invitam sa veniti alaturi de noi .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s