Puterea tinerilor


Imagine

Tineretul din Romania nu trebuie sa se mai lase manipulat, toti politicienii au promis marea cu sarea doar pana au ajuns la putere dupa care acestia au coabitat intre ei.

Antonescu: Nu vreau să fiu candidat. Eu voi fi președintele României

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunțat, sâmbătă, în faţa tinerilor din USL, că nu vrea să fie candidat la Președinție, ci să fie preşedintele României, fapt ce se va întâmpla, în ciuda “vrăjitorilor” şi “astrologilor” care fac incantaţii împotriva acestui lucru.

“Eu nu mi-am depus acum şi nu îmi depun acum nicio candidatura. Eu, pur şi simplu, nu vreau să fiu candidat. Vreau să fiu preşedintele României! Şi voi fi! Mă pregătesc pentru asta, dar nu electoral. Nu acum. Mă pregătesc învăţând cu toată tinereţea pe care o mai am, pentru că sunt lucruri pe care nu le ştiu şi pe care va trebui să le ştiu şi să le fac atunci când voi fi preşedinte. Mă pregătesc, dar bătălia pentru Preşedinţia României nu se reduce cu, nu începe cu şi nu se termină cu un candidat Crin Antonescu sau altul. Bătălia pe care trebuie să o dăm şi pe care va chem să o daţi este una prin care să impunem şi după aceea o vom impune şi la vot, un alt conţinut, un alt înţeles, o altă misiune acestei funcţii supreme în statul român. Candidaţii sunt mulţi, preşedintele va fi unul”, a afirmat Antonescu, în faţa tinerilor din USL veniţi la Constanţa pentru reuniunea “România pentru tineri”.

Puterea tinerilor

Totodată, preşedintele PNL le-a transmis tinerilor că nu este cazul să intre în rândul celor care se “văicăresc” de peste 20 de ani în România.

“De ce aţi intra în corul celor care se văicăresc şi nu văd nicio şansă pentru voi şi pentru această ţară? Nu aveţi niciun motiv. Sunteţi tineri, sunteţi inteligenţi, sunteţi frumoşi, sunteţi curaţi încă şi mai ales sunteţi liberi. Sunteţi liberi să gândiţi, sunteţi liberi să refuzaţi, sunteţi liberi să construiţi, sunteţi liberi să inovaţi, sunteţi liberi să vă asociaţi, şi nu doar sunteţi liberi, aveţi ceva ce e numai al vostru. Bocitoarele acestei ţări se aşază la mesele la care ghicesc viitorul. Astrologi, probabil în curând vrăjitoare, vor fi invitaţi să ne spună cine o să fie şi mai ales cine nu o să fie viitorul preşedinte al României”, a conchis președintele Senatului.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s