Noi avem o sansa istorica sa fim iarasi ce-am fost


Banii fug ca dracu de tamaie de o tara unde toata lumea se bucura in taina ca, in sfarsit, noua generatie s-a prins si ea ca nu-i o afacere buna sa te incurci cu strainii. Si da, banii nu vin acolo unde nu pot influenta putin legislatia in favoarea lor, altfel merg in alta parte si au de unde alege. Chiar mai rau: banii vor cauta sa traga maxim de avantaje dintr-o tara cu susul in jos, cu lideri slabi, incompetenti si corupti. Banii nu vin in general de pomana, gratis, pentru a indrepta lumea sau pentru a o curata de rele. 

Banii multi nu vin intr-o tara condusa de un premier care anunta anuleaza seara ce a votat la pranz in guvern, intr-o tara pretins europeana unde se mai organizeaza inca lovituri de stat,  unde mari cercetati penal vand infrastructura feroviara unor dubiosi locali intr-un simulacru de licitatie si unde pentru toate astea nu iese totusi nimeni in strada pentru a se apara de otrava coruptiei. A ne fura intre noi e voie, a munci pentru altii se numeste genocid, vanzare de tara, exploatare, fascism. 

Nu mai traiesc azi marii nihilisti romani ai veacului trecut sa vada cum Romania s-a schimbat in sfarsit la fata. Pacat. Romania a iesit din stadiul vegetal, s-a trezit din somnul ei istoric adanc pentru a explica lumii intregi cine este si ce vrea! Si ce este Romania azi? Este o harmalaie de toamna putin diferita de primavara araba sau vara turceasca in sensul ca, spre deosebire de ceilalti, noi nu vream nimic. Adica suntem exact asa cum sunt ne stim de veacuri: contra, ca sa nu fim luati de prosti ca suntem pentru. Planul nostru de viitor se cheama revenirea la trecutul de aur, la tricolor si la geniul romanesc. 

Monarhia ne poate curata tara cu adevarat de acest jaf national, totul sta in mainile cetatenilor romani, eui sunt singurii care nu trebuie sa se mai lase manipulati.

Traiasca Monarhia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s