La un salariu de 800 lei populatia Romaniei va tremura de frig in casa.


In afara de Bucuresteni care au cel mai mic pret la utilitati datorita subventiilor oarte mari aplicate de frica protestelor in restul oraselor din Romaina se tremura de frig in case. Aducetiva aminte cum era injurat Ceausescu pentru acest aspect in comparatie cu nepasarea romanilor fata de genocidul produs de politica ultimilor 23 de ani.

CET vrea să majoreze preţul căldurii. Cum reacţionează autorităţile locale VEZI AICI

 

cetCET Giurgiu vrea majorarea prețului gigacaloriei în municipiu, însă primarul Nicolae Barbu se opune cu vehemenţă acestei măsuri. Primarul Nicolae Barbu a anunțat că a solicitat o analiză a modului în care a fost calculat noul tarif, pentru că, spune el, această majorare este nejustificată.

Barbu a menţionat că creşterea preţului la gigacalorie ar fi de 35%, însă nu-şi poate explica de unde vine acest mod de calcul. „Azi dimineaţă (n. red. miercuri, 11 septembrie), mi-a sosit modul de calcul. Am pus personalul de la Monitorizarea Serviciilor şi de la Direcţia Servicii Publice să ceară orice relaţie vizavi de modul cum au calculat preţul. Voi afla şi preţurile cu cât a luat gazul, voi afla şi consumul, voi vedea exact calculaţia şi vom merge pe structura de cost, exact din ce se compune. Oricum, trebuie să-mi justifice diferenţa de la 340 lei, cât a costat gigacaloria anul trecut, la 460 lei. Majorarea de 35% din ce provine? E adevărat că a fost o majorare de preţ la gaz natural, dar de 10% şi prin  transferul către Global Energy, din 180 de angajaţi au rămas 120, deci nu mai are nici componenta muncă vie cu costuri suplimentare. Vreau să văd de unde vine această diferenţă”, a spus primarul Nicolae Barbu. Edilul a menţionat că va negocia preţul gigacaloriei cu această societate, în condiţiile în care are o altă ofertă de la o altă firmă care ar putea furniza căldură giurgiuvenilor, preţul avansat fiind de 195 lei/gcal, cu TVA inclus.

Detalii pe site: http://giurgiuveanul.ro/stiri/cet-vrea-sa-majoreze-pretul-caldurii-cum-reactioneaza-autoritatile-locale-vezi-aici/#ixzz2eqIx8Z6g

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s