Regina Ana, 90 de ani


Fotografie: ANIVERSARE REGALĂ Pe 18 septembrie 2013, Majestatea Sa Regina Ana a României împlinește 90 de ani. Iată un FILM dedicat vieții Reginei, acum câțiva ani http://www.princeradublog.ro/jurnal/regina-ana-90-de-ani/ . La Mulți Ani, Majestate!

Peste doar trei zile, Majestatea Sa va împlini frumoasa vârstă de nouăzeci de ani.

Mesajele romanilor pentru Regina noastra sunt bine venite. Va invitam sa va exprimati sentimentele in cel mai pur stil romanesc fata de majestatea sa Regina ANA a Romaniei.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Regina Ana, 90 de ani&8221;

  1. LA MULTI ANI!
    Ne înclinam în fata Majestatii Voastre cu smerenie, dragoste si respect! Va dorim sanatate, ani cu fericire si bucurii alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai I, OMUL ce stim cu totii cat de mult îl iubiti. Majestate Ana, noi suntem fericiti ca am avut prilejul sa va cunoastem, fie numai din emisiunea „ORA REGELUI” sau sporadic la cate o stire tv. Am petrecut momente fascinante ascultand cu placere cum depanati cu simplitate si în acelasi timp cu mare arta, amintiri legate de viata din exil a Familiei Majestatilor Voastre. Va multumim pentru aceasta lectie de viata, va iubim si va dorim un sincer La multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s