FSN-CDR-PSD-PDL-USL, toate aceste partide si politicienii lor au doar un singur scop:


Toate aceste partide si politicienii de dupa 1990 au avut un singur scop: DISTRUGEREA ECONOMICA A ROMANIEI SI FALIMENTAREA ACESTEIA.

 Poporul nepasator, manipulabil si cumparat a tot votat aceste partide fiind partas la dezastrul national produs in Romania. Resursele naturale au fost vandute, nu concesionate, economia este falimentara, fabricile si uzinele Romaniei au fost taiate de jmecheri si vandute la fier vechi, poporul stand cu mainile in san sau cheltuindu-si salariile compensatorii primite odata cu concedierea acestora.

 In Romania banul public a fost directionat politic catre anumite grupuri de interese si firme ca sa le aduca bogatii partidelor politice si politicienilor sau firmelor acestora abonate la banul public.

 Ma intreb, oare cand se va trezi acest popor pentru a se mobiliza impotriva acestui jaf national. Monarhia este singura forma de guvernamant care ne poate scoate din aceasta complicitate la vanzarea definitiva a Romaniei. Trebuie sa vedeti tarile care au monarhie in Europa, trebuie sa avedeti nivelul lor de trai, cultura, educatie, sanatate, infrastructura, salarizare,etc.

Anunțuri

Un gând despre &8222;FSN-CDR-PSD-PDL-USL, toate aceste partide si politicienii lor au doar un singur scop:&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s