Suntem de rasul curcilor datorita nepasarii poporului.Ruşine: Germania şi Rusia somează România să recunoască Pactul Ribbentrop-Molotov Citeste mai mult: adev.ro/mucpcp


Urmaşul Angelei Merkel a venit la Bucureşti cu un mesaj special: români, vă rugăm să faceţi pe plac prietenei noastre comerciale Rusia, şi să semnaţi tratatulde frontieră cu Republica Moldova.
Iată ce înseamnă solidaritatea Europeană şi tot sacrificiul făcut de poporul român pentru a sta de pază în faţa expansiunii hoardelor ce tot au venit din Est; iată mulţumirea primită pentru cedarea resurselor naturale ale României către marea familie europeană:  În vizită la Bucureşti, Philipp Missfelder, preşedintele organizaţiei de tineret al CDU din Germania, a ţinut să ceară Imperativ României semnarea tratatului de frontieră cu Republica Moldova. A ţinut să sublinieze că Germania are legături puternice comerciale cu Rusia. Practic, în cel mai perfid mod cu putinţă liderii germani vin şi ne cer să recunoaştem Pactul semnat de ei cu ruşii în 1939 şi care prevedea ruperea României în două.  Drept dovadă că cei care nu îşi cunosc istoria tind să o repete, politicienii români sunt puşi acum în faţa unui nou Dictat. Este ruşinos ca în secolul XXI astfel de abordări să mai fie permise. Urmaşii lui Hitler se pare că peste decenii repetă ceea ce au tot criticat până acum. Este momentul să vedem dacă românii vor fi la fel de slabi ca în 1940 şi vor accepta acest lucru.  De mai bine de jumătate de secol am fost buni la criticat: adică am considerat că am cedat prea uşor atunci. Iată că acum suntem practic puşi în aceeaşi situaţie, ni se dă un ultimatum. Sper să dovedim că am învăţat din greşelile trecutului. Aş pune aceste lucruri pe necunoaşterea realităţilor istorice şi nu pe asetimentul negativ pe care politicienii nemţi îl au faţă de români, asetiment ce mi-a fost confirmat de către cei care locuiesc în Germania. Pe 20 octombrie 2013, începând cu ora 14.00 românii vor ieşi în stradă şi vor cere ca Unirea dintre Republica Moldova şi România să devină o prioritate pentru politicienii români.  Ultimatumul de astăzi ne arată încă odată să Europa nu se poate dovedi decât o soluţie temporară şi că doar Unirea este soluţia. Este nevoie ca românii să iasă în stradă şi să arate Europei că Sunt Uniţi şi să transmitem mesajul Basarabia e România şi dincolo de graniţa de Vest. 

Citeste mai mult: adev.ro/mucpcp

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s