Poporul are dreptul sa va dea jos, nu puteti sa-i bagati la puscarie dupa ce v-au votat. Va bateti joc de Romania.


Daniel Barbu a depus plângere penală pentru distrugere

Ministrul Daniel Barbu a depus plângere penală in rem pentru distrugere, după ce protestatari anti-Roșia Montană au distrus, joi seara, luneta mașinii de serviciu a demnitarului, considerată a fi bun public. Liberalul precizase anterior că nu va demara o acțiune în justiție, iar primele informații arătau că plângerea ar fi fost depusă de șoferul autoturismului. Ministerul Culturii s-a constituit parte civilă.

Daniel Barbu a depus plângere penală pentru distrugereAutoritățile demaraseră deja cercetări. Comisarul-şef Mihai Pruteanu, şeful Poliţiei Capitalei, a declarat că persoana responsabilă pentru distrugerea lunetei a fost găsită.

Polițiștii au reținut câteva zeci de persoane după incidentul de joi, din centrul Capitalei. În urma audierilor, au fost identificați zece manifestanți cu implicare în actele de distrugere a mașinii ministeriale.

Ministrul Daniel Barbu a fost așteptat de aproximativ 50 de protestatari, joi seara, în Centrul Vechi al Capitalei, la ieșirea din Club A. Ministrul a fost apostrofat de protestatari pentru poziția sa pe subiectul Roșia Montană și i-au lipit bani falși cu chipul său pe mașină. Daniel Barbu le-a răspuns protestatarilor că se comportă precum ”neo-naziștii”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s