Vointa poporului nu mai conteaza pentru guvernantii ultimilor 23 de ani. Treziti-va romani, treziti-va.


Ponta: Descentralizarea se va face prin asumare, în noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că proiectul descentralizării va fi adoptat prin asumare guvernamentală, în noiembrie, înainte de adoptarea bugetului pe 2014. 

Ponta: Descentralizarea se va face prin asumare, în noiembrieDescentralizarea locală se va face până în noiembrie, prin asumarea răspunderii Guvernului, dacă va exista susţinerea majorităţii. Anunţul a fost făcut vineri de premierul Victor Ponta.

 ”Descentralizarea se va face înainte de adoptarea bugetului pe 2014. Vreau o descentralizare reală, care să aducă economii la buget. Vrem să dăm mai multă putere autorităţilor locale”, a spus Victor Ponta.

Ponta a menţionat că s-a ajuns la ideea în care lucruri care ţin de ordine publică şi poliţie vor fi tratate separat de legea descentralizării.

 Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, vineri, înaintea şedinţei USL, că se poate lua şi decizia angajării răspunderii Guvernului în Parlament asupra proiectului de lege privind descentralizarea, principalul element care să justifice urgenţa fiind legat de construcţia bugetară pe anul viitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s