Sute de mii de pensii calculate greșit sau in mod intentionat. Chiar credeti ca se va face dreptate vreodata in Romania pentru cetaeanul de rand. Va inselati amarnic.


Sute de mii de pensii calculate greșit. Cum vor fi recuperați banii

În jur de 200.000 de persoane au încasat pensii mai mari decât li s-ar fi cuvenit. În consecință, a fost luată decizia ca pensiile să fie recalculate.

Sute de mii de pensii calculate greșit. Cum vor fi recuperați baniiCoeficientul de indexare a pensiei cu 1.06%, care s-a aplicat în 2010, ar fi trebuit să fie mai mic, motiv pentru care experţii vor trebui să recalculeze pensiile celor aproximativ 200.000 de români, notează România TV. Astfel, în 2011 şi 2012, pensionarii au încasat sume mai mari decât ar fi trebuit. Diferenţele în urma recalculării celor 200.000 de pensii vor fi recuperate din banii pe care pensionarii îi vor primi după recalculare.

“Cei aproximativ 200.000 de pensionari au încasat cam 45 de lei pe lună în plus”, a spus Doina Pârcălabu, fost director Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale, citată de sursă menționată anterior.

preluare dcnews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s