Totul este de vanzare in Romania, cumpara doar ei, politicienii si acoliti lor.


PSD va cumpăra sediul din Kiseleff în rate. Vezi prețul

Partidul Social Democrat a decis să cumpere  sediul central de pe  şoseaua Kiseleff în rate, conform legii, după ce va da un avans de 10%, a anunţat, luni, premierul Victor Ponta. Prețul imobilului este de 980.000 de euro.

PSD va cumpăra sediul din Kiseleff în rate. Vezi prețulPreședintele PSD, Victor Ponta, a declarat că sediul central al PSD se confundă cu istoria politică a partidului.

“Conform legii adoptate, toate partidele pot să-şi cumpere sediile în baza unei evaluări legale. Şi evident că PSD vrea să-şi cumpere sediul din Kiseleff, pentru că, până la urmă, se identifică cu istoria noastră politică. (…) Din fericire, avem 500.000 de membri şi, în mod sigur, PSD îşi permite şi îşi convinge membrii pentru un proiect atât de important cum este acela de a avea un sediu care se confundă cu istoria noastră. Legea prevede o anumită eşalonare pentru absolut toate partidele politice”, a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă, susţinută la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

El a adăugat că atunci când este vorba despre cotizaţii “nu sunt mulţi cu dare de mână”. “Dacă şi-au câştigat banii cinstit, nu pot decât să-i felicit”, a spus Ponta.

 Potrivit PSD, prețul clădirii este de 980.000 de euro. PSD va achita un avans de 10%, după care va plăti in rate lunare egale, timp de trei ani, contravaloarea rămasă. Asta înseamnă circa 24.000 de euro lunar, potrivit PSD.

Clădirea din Kiseleff are o suprafață de 1.300 de metri pătrați, fără curte, care și aceasta are o suprafață de circa 5.000 mp.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s