Lipsa de reactie si nepasarea romanilor ne-au costat enorm de-a lungul timpului.


Nepasarea acestui popor a lasat rani adanci in evolutia si prosperitatea acestui popor. Clasele politice din 1947 pana in 1989 au distrus tot ce inseamna elitele culutrale si nationale fara ca acest popor sa se revolte si sa-si apere aproapele, dupa 1989 jaful national si vanzarea Romaniei pentru imbogatirea anumitor politicieni si a afacerilor acestora au saracit acest popor, popor devenind inert si abordand aceiasi indiferenta nationala. Unde sunt intelectualii acestei tari, unde sunt istoricii pentru a face front comun sa ne reparam istoria si sa  ne acceptam acel destin demn de istoria noastra national.

  Unde sunt tinerii si sutdentii care au luptat pentru viitorul lor, unde sunt sindicatele care trebuie sa apere interesul angajatului si bunastarea acestuie si neexploatarea de catre patroni si legile aberante implementate de catre politicienii ultimilor 23 de ani.

 Trezeste-te popor roman, trezeste-te si nu mai sta nepasator fata de viitorul tau si al copiilor vostri. Monarhia a scris istoria noastra national, monarhia ne-a redat acea demnitatea si numele acestei tari. Trebuie sa avem putrea sa recunoastem ca fara monarhie nu am fi fost decat o colonie nationala bezmetica si rupat total de lumea reala.

 Daca nu inelegeti sa veniti alaturi de monarhie, alaturi de noi prentru a forma un grup unit si demn de respect, putem spune ca ne meritam soarta de popor de mana a 3-a asa cum politicienii pe care ii tot votati ne-au catalogat.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s