Minciunile acestor politicieni au distrus Romania si au saracit populatia.


Antonescu prezintă beneficiile românilor după negocierile cu FMI

Preşedintele PNL Crin Antonescu a prezentat beneficiile obținute în urma negocierilor pe care Guvernul le-a avut cu reprezentanții Fondului Monetar Internațional. Liderul liberal a transmis că menţinerea cotei unice reprezintă o performanţă guvernamentală, precum şi singurul beneficiu pentru mediul de afaceri, rezultat din aceste negocieri.

Antonescu prezintă beneficiile românilor după negocierile cu FMI

Beneficiile cetățenilor

Întrebat care sunt beneficiile pentru români rezultate din negocierile dintre Guvern şi FMI, Crin Antonescu a precizat că acestea constau în creşterea salariului minim şi indexarea pensiilor cu rata inflaţiei, în ceea ce-i priveşte pe cetățenii de rând. Cât despre mediul de afaceri, menţinerea cotei unice la actualul nivel reprezintă aspectul pozitiv, susține președintele Senatului.

„Beneficiile pentru români sunt importante: creşterea salariului minim – e un beneficiu pentru români, nu pentru turci; indexarea pensiilor cu rata inflaţiei – lucru prevăzut şi de lege, dar nu întotdeauna respectat, e un beneficiu pentru români, pentru pensionarii români, nu cei australieni”, a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Beneficiile mediului de afaceri

„Pentru mediul de afaceri, în acest moment, singurul beneficiu este menţinerea cotei unice”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă menţinerea cotei unice reprezintă o performanţă guvernamentală, liderul PNL a răspuns: „Da. Deci situaţia mediului de afaceri nu s-a înrăutăţit în raport cu ce ne-a lăsat fosta guvernare şi în raport cu condiţiile şi constrângerile FMI. Din păcate, nu am putut acum să ameliorăm starea mediului de afaceri. Faptul că s-a menţinut cota unică este o performanţă”.

preluare dcnews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s