Marsul Regal- Monarhia Pentru Viitor, 10 noiembrie, Bucureşti


ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI cheamă toţi românii, duminică, 10 noiembrie 2013, la ora14:00, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, la Marșul Regal – Monarhia pentru viitor, pentru a-l sărbători pe Majestatea Sa Regele Mihai I cu ocazia zilei de naştere din 25 octombrie 2013 şi a celei onomastice din data de 8 noiembrie 2013 şi pentru a sustine proiectul de constituţie monarhică pe care A.N.R.M. îl are în lucru, urmând să fie lansat în dezbatere publică în perioada care urmează.

De asemenea, solicitam Parlamentului Romaniei sa modifice articolul 152 din Constitutie in sensul eliminarii formei republicane de guvernamant dintre materiile constitutionale ce nu pot face obiectul revizuirii. In acest fel, dorim sa redam cetatenilor Romaniei, indiferent de optiunea lor, dreptul suveran si neingradit de a-si alege singuri si liber forma de guvernamant.

ALIANŢA NAŢIONALĂ PENTRU RESTAURAREA MONARHIEI îndeamnă participanții să vină cu steagurile României Regale și cu flori şi să manifeste pentru sfârșitul republicii toxice, impusă de tancurile sovietice în 1947, condusă azi de politicieni corupți, și pentru a cinsti memoria martirilor primei manifestații anticomuniste din România de la data de 8 noiembrie 1945.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s