Lichidarea Statului Român şi ştergerea României de pe harta Europei.


Realizarea proiectului „Israel în România”, care vizează „mutarea” acestui stat pe teritoriul ţării noastre, în Grădina Maicii Domnului. Acest proiect se materializează de 22 de ani, iar finalizarea este prevăzută în anul 2014, prin cesiunea de creanţe. Niciunul dintre preşedinţii României, premieri, lideri de partide politice, şefi ai SRI şi SIE nu au negat existenţa acestui proiect ! Mai mult, lideri de la Tel Aviv s-au lăudat public că „Israelul a cumpărat România.” Este edificator faptul că preşedintele Băsescu şi foştii preşedinţi Iliescu şi Constantinescu nu au luat nicio atitudine publică faţă de această afirmaţie. Nici premierul Emil Boc în vizita recentă în Israel , unde s-a ţinut prima şedinţă comună a guvernelor celor două ţări, nu a contrazis cele afirmate cu privire la cumpărarea României de către evrei. În Parlamentul României acest subiect este tabu ! De asemenea, în mass-media nimeni nu îndrăzneşte să abordeze această realitate ! Opoziţia nu are voie să introducă in Parlament o moţiune simplă pe această temă, iar senatorii şi deputaţii români nu au curajul să formuleze întrebări sau să-l interpeleze pe primul ministru . Majoritatea parlamentarilor alogeni din Senat şi Camera Deputaţilor ignoră total şi interesat proiectul “ Israel în România”. De ce ascund cu toţii acest adevăr ? Cui foloseşte ? Această realitate este confirmată de modificarea structurii proprietăţilor din România, de programele Regimului Băsescu-Boc vizînd facilitarea obţinerii de către evrei a mai multor milioane hectare de terenuri agricole şi din domeniul silvic, precum şi de propunerea legislativă a PSD şi PDL vizând exproprierea românilor din România de către titularii licenţelor de exploatare a resurselor minerale. În Senatul României nu a existat niciun vot împotriva acestei iniţiative legislative. La toate acestea se adaugă obţinerea cetăţeniei române de peste 1 milion de evrei, în perioada post-decembristă, precum şi majoritatea evreiască existentă în Parlament, cea din fruntea principalelor funcţii în Statul Român şi din conducerea Băncii Naţionale a României. Oare de ce îşi ascund adevărata lor origine etnică? Calea principală aleasă pentru realizarea proiectului „Israel în România” o constituie îndatorarea externă uriaşă, care să ajungă în anii 2012-2013 la 200-300 miliarde euro, urmată apoi de cedarea unei mari părţi din teritoriul României în contul datoriei externe ! În această direcţie a acţionat Regimul Băsescu-Boc care, în numai 3 ani, a îndatorat Poporul Român cu peste 80 miliarde euro. În 22 de ani de pace, în România a fost programat, s-a desfăşurat şi continuă un război politic şi mai ales un război economic împotriva Poporului Român !

Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, împreună cu guvernele pe care le-au format şi tutelat, au condus România în mod programat pe drumul dezastrului în toate domeniile, dar avînd totdeauna mentalitatea de stăpâni asupra cetăţenilor români ! Cele trei regimuri post-decembriste au acţionat pentru susţinerea proiectului „Israel în România” şi împotriva Poporului Român, pe care l-au supus la Holocaust ! Toate guvernele post-decembriste au fost obligate prin Constituţie (art.47) „să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.” În realitate, aceste guverne împreună cu majorităţile parlamentare formate la comandă externă, transmisă prin preşedinţii României, au luat măsuri care să conducă la prăbuşirea economică, la subminarea economiei naţionale, la înlăturarea protecţiei sociale şi la scăderea continuă a nivelului de trai pentru marea majoritate a populaţiei. Preşedinţii României şi liderii partidelor politice, care au făcut cu schimbul la guvernare, au ascuns Poporului Român adevăratul scop al constituirii majorităţilor parlamentare împreună cu UDMR, o organizaţie neguvernamentală şi antiromânească. Românii au fost minţiţi că este nevoie de majoritate parlamentară pentru a se asigura îndeplinirea Programului de guvernare. Adevărul este că prin majorităţile parlamentare s-a urmărit şi se urmăreşte ca politicile antiromâneşti impuse din străinătate şi proiectul „Israel în România” să fie aplicate fără nicio modificare şi la termenele dictate ! Guvernele post-decembriste au fost preocupate să satisfacă pretenţiile antiromâneşti ale asasinilor economici şi asasinilor politici străini, precum şi să asigure prosperitatea clientelei politice, în urma unor acte de corupţie. Urarea prezidenţială:”Să trăiţi bine!” a fost adresată şi repetată pentru clientela politică şi pentru cei care s-au îmbogăţit de pe urma demnităţilor publice. În loc de o clasă politică dedicată Interesului Naţional s-a creat, în ultimii 22 de ani în cea mai mare parte, o adunătură de popândăi şi papagali politici care au colaborat şi colaborează cu asasinii economici şi mafia transnaţională. În loc de democraţie, a fost impus un monopol politic asupra instituţiilor Statului Român şi o formă mascată de dictatură, care şi-a schimbat periodic doar culoarea.

Conform Constituţiei (art.61, alin1): „Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.” În realitate, Parlamentul a fost transformat într-o jucărie politică, unde se fură la vot ! Parlamentarii care ştiu că au ajuns în Camera Deputaţilor sau în Senat în urma fraudării alegerilor au convingerea că este normal să fure şi ei la vot, mai ales prin votul multiplu în locul colegilor absenţi, pentru a trece ordonanţele guvernului. De fapt, în perioada 1990-2011, guvernele care au condus România spre dezastru şi Holocaust au aplicat Parlamentului politica faptului împlinit, prin sute de ordonanţe de urgenţă şi prin angajarea răspunderii pe o mulţime de proiecte de legi. Adevărul este că, Parlamentul României a fost în subordinea guvernelor post-decembriste, cu încălcarea Constituţiei ! Pentru a se ajunge la un asemenea Parlament s-a recurs la fraudarea alegerilor. În România a fost legalizată prostituţia electorală ! Cu ocazia alegerilor, de orice fel, are loc o întrecere capitalistă de furat voturi. Modalităţile de fraudare a alegerilor şi numeroase exemple au fost prezentate în mass-media, dar Parchetul nu se autosesizează, se face că nu aude şi nici nu vede. Mai mult, Guvernul Boc V a anunţat că va reduce cu 50% pedepsele şi amenzile pentru cei care fraudează alegerile din anul 2012. Cetăţenii care merg la vot sunt tot mai puţini. Ei nu votează oferte electorale şi programe pentru viitoarea guvernare, care să rezulte din doctrinele partidelor politice, ci ei sunt manipulaţi cu produse mediatice, iar majoritatea celor săraci sunt cumpăraţi cu produse alimentare, băuturi alcoolice ori cu găleţi goale.

Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu nu au fost interesate de creşterea veniturilor la Bugetul de Stat pentru că pe seama lor nu se pot obţine comisioane, nici nu se poate amplifica corupţia, dar nici nu intră bani la partid pentru fraudarea alegerilor. Cele trei regimuri post-decembriste au ascuns Poporului Român adevărul în legătură cu cei care au spoliat România şi au transformat-o într-o colonie europeană, membră a unui imperiu. Aceste regimuri au ascuns Poporului Român şi adevărul cu privire la topul marilor corupţi şi la topul jefuitorilor avuţiei naţionale.

La 22 de ani după lovitura de Stat din decembrie 1989 apar tot mai evidente numeroasele adevăruri ascunse Poporului Român şi s-au conturat numeroase întrebări, dintre care amintim următoarele:

1. Cine a organizat, finanţat şi cu ce scop lovitura de Stat ?

2. Cine sunt criminalii din decembrie 1989 şi de ce nu au fost pedepsiţi ?

3. De ce s-a acţionat, în mod programat, pentru subminarea economiei naţionale?

4. Cine a programat Holocaustul împotriva românilor şi de ce ?

5. De ce nu sunt arestaţi, judecaţi şi condamnaţi autorii genocidului împotriva cetăţenilor români, care a făcut peste 1 milion de victime ?

6. Care sunt rezultatele tranziţiei de la socialism la capitalism şi de ce nimeni nu-şi asumă responsabilitatea asupra lor ?

7. Ce consecinţe au apărut după privatizarea societăţilor comerciale cu o valoare de piaţă de peste 700 miliarde euro şi ce destinaţie s-a dat sumelor obţinute din privatizări ?

8. Cui a folosit lichidarea dirijată a peste 6 milioane locuri de muncă şi alungarea din România a peste 5 milioane de români, mai ales tineri, foarte bine pregătiţi profesional ?

9. Cu ce scop s-au dat, mai ales străinilor, spre exploatare numeroasele bogăţii naturale ale Poporului Român, cu o valoare de peste 1.000 miliarde euro şi ce sume s-au încasat la Bugetul de Stat din redevenţe, care sunt cele mai mici din lume ?

10. Care este scopul politicii diabolice de alungare a românilor din România şi de exterminare, prin multiple metode criminale, a celor rămaşi acasă, mai ales a bolnavilor şi a bătrânilor ?

11. De ce sunt sistematic şi continuu atacate Biserica Naţională Ortodoxă, Şcoala, Sănătatea şi Armata?

12. Cu ce scop este răstignit satul românesc de către urmaşii celor care l-au răstignit pe Iisus Hristos ?

13. De ce asasinii politici din străinătate, împreună cu alogenii aflaţi în funcţii de demnitate publică în România, acţionează pentru lichidarea satelor româneşti şi a tradiţiilor noastre multimilenare, precum şi pentru închiderea bisericilor din mediul rural ?

14. De ce regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu au pregătit şi realizat îndatorarea Poporului Român cu peste 150 miliarde euro şi ce au făcut cu aceste sume uriaşe ?

15. Care este legătura dintre creşterea datoriei externe a Poporului Român la 200-300 miliarde euro, pînă în anul 2014, şi proiectul „Israel în România” ?

După Moş Nicolae, preşedintele Băsescu şi fostul premier desemnat Lucian Croitoru, de la BNR, le-au spus românilor că România se află într-o situaţie extrem de dificilă, chipurile, din cauza zonei euro şi că singura soluţie de salvare va fi un nou şi uriaş împrumut extern, la dobânzi mai mari de 7%-8%. El va întrece sumele uriaşe împrumutate de Regimul Băsescu-Isărescu-Boc în ultimii 3 ani, de peste 80 miliarde euro, la dobânzi de circa 5%. Într-o conferinţă de presă, în ziua de 7 decembrie a.c., înaintea Summitului de la Bruxelles din 8-9 decembrie a.c., preşedintele Băsescu a solicitat ţărilor din Uniunea Europeană să facă public calendarul de rambursare a datoriilor externe. Acelaşi preşedinte Băsescu ţine ascuns pentru Poporul Român calendarul vizând plata datoriilor externe. De ce ? Acelaşi preşedinte Băsescu şi eternul guvernator Isărescu ascund Poporului Român că în anul 2012 s-au angajat faţă de băncile străine să ramburseze 20 miliarde euro din datoria externă, la care se adaugă 3 miliarde euro dobânzi. Ca urmare, Guvernul Boc V se plânge că nu are bani pentru români, nici pentru a plăti cetăţenilor sumele stabilite prin hotărâri judecătoreşti irevocabile.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Lichidarea Statului Român şi ştergerea României de pe harta Europei.&8221;

  1. Bă, oare mai puteți mânca rahat? Va mai încape in gură? Speriați prostimea cu cacaturile astea de le scrieti aici! Mai bine ați ieși in strada ca in timp ce unii scriu articole dinastea idioate iar unii le citesc si le cred, alții pe la spate vând aurul de la Roșia Montana! Idiotilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s