De ce nu se face referendum atunci cand se vinde sau se distruge Romania? politicienii nostri din ultimii 23 de ani si-au asumat raspunderea pe distrugerea Romaniei.


Ponta şi-a asumat descentralizarea:

Ponta şi-a asumat descentralizarea: Vreau să întărim administraţiile locale, ne dorim scurtarea lanţului decizional

Guvernul și-a angajat răspunderea în fața plenului reunit al Parlamentului asupra proiectului de lege privind descentralizarea. Premierul Victor Ponta a prezentat în plenul Camerei Deputaților și Senatului obiectivele descentralizării. Premierul Victor Ponta a declarat, în plenul Parlamentului, că descentralizarea „va fi benefică tuturor românilor”. 

– Este un pas extrem de important şi pragmatic în modernizarea statului român. Cât mai multă autoritate pentru aleşii locali înseamnă un stat modern pentru toate ţările europene

Vicepremierul Liviu Dragnea, coordonatorul proiectului de lege, a precizat că domeniile care vor fi descentralizate, ca şi competenţe, atribuţii şi instituţii, sunt sănătatea, agricultura, mediul, cultura, tineretul şi sportul, autorizarea şi clasificarea în turism, cluburile şi bazele sportive, taberele şcolare, precum şi competenţele teritoriale legate de pescuit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s