Serviciile din Romania manipuleaza poporul roman.


Numărul uriaș de spioni pe care îi are România

Site-ul antena3.ro prezintă un calcul cu privire la numărul agenților secreți din țara noastră. Rezultatele arată că în România, SRI, SIE, STS și SPP ar avea în total aproape 15.000 de angajați, adică un agent secret la fiecare 1.200 de români. Cele patru servicii secrete au de două ori mai mulţi bani alocați pentru salarii decât areMinisterul Sănătaţii

Antena 3: Numărul uriaș de spioni pe care îi are România

În ţara noastră sunt aproximativ 40.000 de medici. Bugetul alocat de Guvern pentru 2014 Ministerului Sănătăţii este de aproape 730 de milioane de lei, bani mai puțini decât primește numai Serviciul Român de Informații.

Executivul a fost extrem de generos cu cei de la serviciile secrete. La o analiză simplă a bugetelor pentru salarii ale SRI, SIE, STS şi SPP se observă clar că acestea sunt aproape duble faţă de cel al Sănătăţii: SRI – peste 880 de milioane de lei; SIE – 128 de milioane de lei; STS – 188 de milioane de lei; SPP – 24 de milioane de lei. În total, peste 1,3 miliarde de lei. Asta fără să luam în calcul alte trei servicii de protecţie DGA, DGIPI şi DIA.

Dacă am împărţi bugetul agenţilor la cât este un salariul brut într-o astfel de instituţie de stat am avea aproximativ 14.100 de agenţi secreţi. Câte un agent pentru fiecare 1200 de români. Tot în funcţie de bugete, peste 9.200 ar lucra în SRI, 1.500 – la SIE, 2.600 – la STS şi 800 – la SPP.

preluare dcnews

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s