Suntem un popor de nebuni, oamenii mor de frig in casa si accepta ca primaria sa faca jaf din banii publici, chiar se bucura.


Ce face românul când se scufundă? Aprinde beculeţele. Primaria Galaţi pune la bătaie o jumătate de milion de euro pentru ornamentele de Crăciun

Încă un jaf din banii gălăţenilor, 630.000 de euro, bani tocaţi pe „beculeţe”

Ce face românul când se scufundă? Aprinde beculeţele…

Peste 600.000 de euro, risipiţi pe iluminatul festiv

În acest an, primarul Marius Stan a alocat pentru iluminatul festiv de sărbători suma de 2.235.000 lei, fără TVA. Asta este valoarea estimată a contractului. Cu TVA, valoarea urcă 2.771.400 lei, adică la 629.863 euro. E o sumă imensă, mai ales în comparaţie cu banii daţi pe iluminatul festiv de primăriile altor mari oraşe, care, în general, nu dau pe beculeţele de sărbători mai mult de o sută de mii de euro. Iluminatul festiv de la Galaţi este cel mai scump din ţară exceptând, bineînţeles, Capitala.

După ce la ediţia de anul trecut a „Sărbătorilor Galaţiului” au tocat 927.000 de euro pentru opt concerte şi alte câteva evenimente, plătind onorarii uriaşe şi contabilizând cele 3.000 de porţii de ciorbe de peşte la preţul de 192 de lei (4,2 euro) porţia, în acest an edilii Galaţiului au plătit 628.000 de euro pe iluminatul festiv. Contractul a fost acordat firmei Luxten prin încălcarea flagrantă a legislaţiei referitoare la achiziţiile pe bani publici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s