Ponta dezamagit ca oamenii de la Pungesti nu pot fi prostiti si manipulati


Primul MInistru ales in urma unor promisiuni facute acestui popor inainte sa ajunga la putere se arata foarte dezamagit de atitudinea oamenilor de la Pungesti, oameni pe care se pare nu reuseste sa-i prosteasca sau sa-i manipuleze. Omul acesta si partidul dumnealui a ajuns in fruntea României  cu un alt scop decat bunastarea acestui popor.

 Imagine

  Daca stam putin sa analizam politica de dupa anul 1989, toti au mintit pentru a ajunge sa detina functii de stat in aceasta tara, nu trebuie decat sa va aduceti aminte, nu trebuie decat sa vedeti adevarul si este de ajuns.

Oamenii de la Pungesti sunt o dovada de patrioti, sunt o dovada de oameni care nu pot fi cumparati, oameni cu o demnitate care trebuie sa ne puna pe ganduri. Romania in ultimii 23 de ani s-a tot privatizat, a fost vandut totul cupromisiunea investitorilor straini. Va intreb: ce avem acum in urma acelor privatizari sau mai bine ce mai avem din toate acele privatizari ( mormane de moloz, fier vechi vandut de asa-zisii investitori.

Pungestenii sunt romani adevarati, tot respectul nostru pentru ei. Noi trebuie sa ne mobilizam ca si popor pentru a nu mai avea asemenea abuzuri in Romania, oamenii sa nu mai fie batuti sau amenintati cu dosare penale de catre fortele de represiune folosite de politicieni impotriva propriului popor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s