Chiar atat de inumani am devenit ca si popor? va tot invitam sa dam impreuna o alta fata Romaniei, sa veniti alaturi de noi si nu raspundeti pozitiv.


Copii români care au pierdut lupta cu viața. “Este DUREROS”

An de an, la nivelul Capitalei, sunt înregistrate sute de cazuri de bebeluși care se nasc prematur, micuții având nevoie de protecție pentru a se putea dezvolta așa cum trebuie.

Copii români care au pierdut lupta cu viața. “Este DUREROS”Printre instituțiile care au nevoie urgentă de suport se numără Maternitatea Bucur. Aici, din 2480 de nașteri înregistrate anul trecut, 327 au fost nașteri premature, fiind nevoie de un incubator nou care va fi un ajutor atât pentru cadrele medicale din secția de nou născuți, cât și pentru copii și mamele lor.

Maternitatea Bucur este beneficiara primei donații din cadrul campaniei “Grijă pentru copii”, lansată de Dorna alături de asociația Salvați Copiii, în toamna acestui an. Noul incubator este primul echipament medical pe care instituția îl primește  în ultimii cinci ani.

“1812 copii au pierdut lupta cu viața”

Copii români care au pierdut lupta cu viața. “Este DUREROS”“Mulțumim Dorna pentru că s-a alăturat campaniei noastre de salvare a copiilor nou-născuți. Împreună vom putea să continuăm modernizarea și dotarea maternităților care au nevoie de sprijinul nostru pentru a oferi o șansă la viață pentru copiii născuți prematur. 1812 copii au pierdut lupta cu viața, înainte să împlinească vârsta de 1 an. Dorim să schimbăm această statistică dureroasă! Până acum, Salvați Copiii a reușit, prin generozitatea susținătorilor și companiilor să doteze cu echipamente performante 15 maternități din România și continuăm”, a spus Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv al Organizației Salvați Copiii.

“Echipamentul este extrem de util”

“Mulțumim Asociației Salvați Copiii și Dorna pentru incubatorul primit, este primul echipament de care beneficiem după multă vreme. Orice copil născut înainte de termen are nevoie de căldură, de un incubator, cu atât mai mult cei din terapie intensivă. Echipamentul primit astăzi este extrem de util de cadrelor medicale din secția noastră, dar în primul rând copiiilor pe care îi îngrijim”, a punctat Dr. Niculina Licuța Novaseliv, șef secție neontologie, Maternitatea Bucur.

Dorna a lansat campania “Grijă pentru copii” în toamna acestui an, cu scopul de a dota cu echipamente de specialitate cât mai multe maternități din România, ajutând astfel la îngrijirea nou născuților prematur.

În România, conform datelor statistice, unul din zece copii se naște prematur, având nevoie de atenție specială de la primele ore de viață.

preluare dcnews

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s