DE CE MONARHIE?


Spun unii ca isi iubesc tara, ca sunt patrioti, dar sunt contra monarhiei.
Iata ce spunea Eminescu despre patriotism: “Patriotismul nu este numai iubirea pamantului in care te-ai nascut ci, mai ales, iubirea trecutului, fara de care nu exista iubire de tara”!
Tara noastra de la 1866 se numeste ROMANIA.
Cine a facut Unirea? Monarhia!
Spun unii ca Unirea s-ar fi facut si fara monarhie! (?)
Ce s-ar fi intamplat cu tara noastra daca nu era Carol I? Carol a fos adus de clasa politica de atunci, tocmai pentru realizarea unirii tuturor romanilor si pentru ca sa se renunte la luptele dintre diferitele familii de boieri care-si doreau fiecare domnia! Daca nu ar fi venit Carol, Unirea realizata sub Cuza, urma sa se destrame!
Spun unii ca Tara, in vremea primului Razboi Mondial, s-ar fi descurcat si fara Regele Ferdinand!(?)
Ferdinand, sprijinit puternic de Regina Maria, a facut Romania Mare!
Ce s-ar fi intamplat cu tara noastra, Romania, daca Ferdinand ar fi abdicat (impreuna cu Regina Maria!) la inceputul razboiului?
Ar mai exista Romania?
Eu spun ca nu! Poporul fara capul sau, fara Regele Ferdinand nu ar fi putut sa faca Romania Mare! Asa cum dupa asasinarea lui Mihai Viteazul, prima unire, nu s-a mai facut. Poporul fara conducator s-a destramat! “Bate capul si turma se va imprastia”!! Asa orbecaim noi acum! Fara “cap”!
Romania nu a fost republica decat dupa 1947! A fost si este o republica impusa, de circumstanta, instalata prin forta si fara legitimitate! Republica la romani s-a dovedit a fi falimentara. Statul republican se dezintegreaza, nu mai are putere, nu mai este respectat (nu a fost niciodata respectat, poate de frica!!). Republica manageriaza prost bogatiile statului, iar pe individ il pauperizeaza pana la durere, nebunie sau moarte! Nu mai are nimic sfant!
Republica a pierdut legatura cu Dumnezeu!
Republica nu are conducator, nu are un exemplu de urmat, nu are continuitate, nu are stabilitate! Rrepublica are ….presedinte…de partid!
Alegerea unui nou presedinte este o loterie ! Cand l-am votat pe actualul, am crezut ca am tras lozul cel mare. Eroare! A fost NECASTIGATOR! Vrem un nou presedinte, mai tragem un loz, din 4 (5) in 4 (5) ani! Cine garanteaza ca va fi castigator?! NIMENI!
Romani! Nu mai jucati Tara la loterie!
Alegeti continuitatea, alegeti stabilitatea.
Alegeti Monarhia constitutionala!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s