De ce Monarhie?


Fișier:Carol I of Romania.jpg

Vina este deopotriva a noastra, pentru ca nu ne informam, dar e si a guvernantilor care isi simt amenintate privilegiile, in cazul in care oamenii de rand ar afla adevarul despre Romania Monarhica. Ar afla despre timpurile in care Romania si-a castigat Independenta, desi marile puteri au fost vadit impotriva, ar afla de Romania care hranea Europa, aceeasi Europa care acum incearca sa ne rupa in mai multe parti!!! Romania care ocupa al 5-lea loc la exportul de petrol, Romania care avea Leul mai puternic decat dolarul cu 1,23%, Romania care avea armata respectata, puternica si instruita, Romania care avea Diplomatie ce era ascultata in marile Cancelarii ale lumii! Romania care avea toti romanii in granitele ei! Romania culturala, ce a dat patrimoniului universal oameni de mare cultura!

In ultima vreme, posturile de televiziune, presa, radioul, dar mai ales frenezia articolelor pro si contra de pe net, amintesc cate ceva despre activitatea, intalnirile interne si internationale, conferintele, cartile, vizitele efectuate in tari straine in beneficiul Romaniei, contributia la intrarea in NATO si UE, ale membrilor Casei Regale a Romaniei! Si nu numai! A aparut pe TVR1 chiar si o emisiune intitulata sugestiv “Ora Regelui”. Macar asa cea mai mare parte din populatie ar putea afla adevarul despre acele timpuri si macar asa vor alege in cunostinta de cauza, cand va fi vremea! Incet, incet Romania se trezeste!
Acum Regele este acasa. Dar nu va veni in fruntea statului decat chemat de popor! Iar noi suntem doar “vremelnici chiriasi ai istoriei”! Probabil ca nepotii nostri ne vor intreba, atunci cand va fi fost prea tarziu, de ce nu am facut nimic! Si pentru ca nu vreau sa fac parte din turma umilita ce tine grumazul in jug, m-am decis sa transmit si eu, dupa umilele mele cunostinte ceea ce batranii si parintii mei m-au invatat! Adevarul! Am inceput sa raspund la intrebarea ce obsedeaza de ceva timp! De ce Monarhie? De ce Monarhie ca alternativa a sistemului de guvernare?

Reclame

Un gând despre &8222;De ce Monarhie?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s