Romanii uniti.


Imagine

 

Avem datoria ca si cetateni cu drepturi in România sa luptam pentru viitorul acestui popor asa cum au facut-o parintii, bunicii si inaintasii nostri. Nepasarea, indiferenta si apatia acestui popor a lasat urme foarte adanci in istoria noastra, am ajuns atat de dezbinati incat politicienii si partiele politice fac ce vor din noi, fac ce vor din Romania. Republica ne-a fost impusa cu mitraliera in 1947, dupa Revolutie fostii nomenclaturisti au facut din aceasta tara o piata de vanzare cu amanuntul doar pentru beneficiile proprii sau pentru diferitele grupuri de interese.

Facem apel la toti romanii adevarati, la romanii care inca isi iubesc tara, la romanii care vor sa le asigure un viitor copiilor in Romania sa vina alaturi de noi pentru a sustine  monarhia in Romania. 

Nu trebuie sa uitam ca, monarhia a scris singura pagina importanta pentru acest popor, nu trebuie sa uitam faptul ca in monarhie am fost eliberati din sclavia marilor imperii, nu trebuie sa uitam ca acum republica ne-a facut din nou sclavii si saracii Europei.

Veniti alaturi de noi, efectul de domino trebuie sa functioneze pentru a ne mobiliza si unii intr-un singur grup, cu o singura optiune: Monarhia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s