În goana pentru imaginea premierului, Teama ca pierd puterea ii fac sa recurga la asemenea manipulari


"Echipa lui Victor Ponta", gafă incredibilă

O fotografie care îi înfăţişa pe Victor Ponta şi pe Regele Mihai I stând la masă a fost postată vineri seară pe pagina de Facebook a premierului, cu următoarea explicație: „Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarna”.

Mesajul era semnat „Echipa VP”.

„Echipa” lui Victor Ponta a revenit însă ulterior, precizând că de fapt Ponta nu a luat masa cu Regele Mihai.

„Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarna. Fotografia postată anterior (cea cu Regele Mihai prezentată alături – nr.) nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai (în noiembrie – nr.), fiind postata din greseala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu”, se arată în noul mesaj postat de echipa lui Ponta.

La acest mesaj au fost postate și două fotografii care îi înfăţişează pe premierul Victor Ponta, soţia acestuia, cei doi copii, alături de Principesa Margareta şi Principele Radu.

preluare dcnews

Un gând despre &8222;În goana pentru imaginea premierului, Teama ca pierd puterea ii fac sa recurga la asemenea manipulari&8221;

  1. PONTA UN PIONIER NENOROCIT , CARE NU AR AVEA CE CAUTA LA MASA NICI UNUI MEMBRU AL FAMILIEI REGALE . FACE PARTE DIN TRISTUL PARTID PSD CARE ISI ARE RADICINILE BINE INFIPTE IN PCR , CARE IN ANII 90 L-AU ALUNGAT SI FUGARIT DIN TARA LUI PE REGELE NOSTRU ! NOI NU UITAM CE NE-AU FACUT COMUNISTII SI CE NE FAC IN CONTINUARE PROGENITURILE LOR SCARBOASE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s