Mai aveti bani? guvernul si politica ultimilor 24 de ani va mai ia ceva, va baga mana in buzunarul gol pe care il aveti.


Zeci de mii de români trebuie să dea înapoi statului banii primiți

70.000 de români vor fi obligați să dea bani înapoi statului din cauza faptului că au încasat bani in mod ilegal.

Zeci de mii de români trebuie să dea înapoi statului banii primițiMinisterul Muncii a plătit, în mod eronat, ajutoare sociale, indemnizaţii de creştere a copilululi şi alte stimulente în valoare de peste șase milioane de euro, se arată într-un Raport al Curții de Conturi. Echivalentul unui milion de dolari – 3,355 milioane lei- a fost achitat ca ajutoare sociale unor persoane care aveau depozite bancare mai mari de 3000 de lei, se mai arată în document.

Controlul a vizat activitatea Ministerului Muncii în 2012, dar a cuprins și o mică parte din 2013. Sumele recuperate în anul 2013 de către cele 42 agenții teritoriale, reprezinta doar 39,7% din total, mai scrie în document.

Pentru venitul minim garantat şi pentru alocaţii au fost încasate 4,58 milioane de lei prin nedeclararea veniturilor. Practic, acei oameni nu ar fi trebuit să ia bani de la stat pentru că aveau de fapt venituri suficient de mari.

Şi pentru indemnizaţii pentru creşterea copilului au fost părinţi care au încasat aproximativ 4,09 milioane de lei deşi aveau în paralel alte venituri. Tot la acest capitol, 1,233 milioane de lei au fost încasate de părinţi de la stat cu toate că nu au putut dovedi că au lucrat în condiţii legale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s