Cam multe monarhii in top! noi o dam inainte ca nebunu cu republica falimentara.


Topul celor mai bune ţări din Europa în care să munceşti

Organizaţia pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare a alcătuit un clasament al celor mai bune ţări din Europa unde să munceşti. Unele dintre ţările din top sunt scumpe din punctul de vedere al nivelului de trai, dar beneficiile acoperă costurile.

1.Olanda – Olanda mereu a fost pe primele poziţii în toate clasamentele, având o comunitate de oameni fericiţi. Este pe primul loc pentru persoanele care doresc să muncească în domeniul serviciilor şi în sănătate, dar şi pentru cei din mediul de afaceri.
În Olanda se oferă de regulă 28 de zile de concediu plătit pe an şi 16 săptămâni de concediu de maternitate plătit. Costul de trai este destul de scăzut comparativ cu alte ţări, însă ceea ce este scump este domeniul imobiliarelor.

2.Norvegia – Norvegia are unul din cel mai mare PIB pe cap de locuitor, fiind o ţară demnă de vizitat în cazul în care vreţi să vă mutaţi. Există un procentaj ridicat de mame cu copii şcolari care muncesc. Norvegia are un echilibru bun între carieră şi familie.

3. Germania – Cu o economie puternică, find una dintre cele mai bogate ţări de pe Glob, Germania este un loc ideal pentru a munci şi pentru a locui. Media de ore de lucru pe săptămână este de 27,8, fiind mult sub alte ţări, precum SUA.

4. Danemarca – În Danemarca săptămâna de lucru are 31 de ore, iar 78% dintre mamele cu copii şcolari lucrează. Datorită programului scurt de muncă, în Danemarca se alocă mai mult timp îngrijirii personale, timpului liber şi vieţii de familie.

Alte ţări care au fost clasate sus în top au fost Finlanda, Belgia, Elveţia şi Suedia.

Un gând despre &8222;Cam multe monarhii in top! noi o dam inainte ca nebunu cu republica falimentara.&8221;

  1. Monarhiile Constitutioale asigura un trai superior,echilibru,respect si siguranta.Este de preferat acest sistem in tarile in care haosul si-a spus cuvantul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s