Fara partide politice, fara sticle cu ulei sau alte suveniruri politice.


Nu suntem un grup afiliat sau finantat politic si nici nu vom accepta sa ne cumpere cineva, aceasta trebuie sa fie deviza noastra. Partidele politice au dezamagit enorm in ultimii 24 de ani, toti au avut finantari pe care au trebuit sa le plateasca din banul public dupa ce au ajuns la putere. Campaniile electorale in care romanii sunt cumparati cu 50- 100 lei, sticle cu ulei, brichete, umbrele, galeti sau cu 2 mici si o bere nu trebuie sa aiba priza asupra noastra.

 Cine vrea sa vina alaturi de noi este bine venit, Romania are nevoie de fiecare dintre dumneavoastra, viitorul copiilor dumneavoastra depinde de unitatea si de mobilizarea noastra pentru a stopa acest jaf national.  Republica ne-a fost impusa in 1947 cu tancurile sovietice, dupa 1989 fostii nomenclaturisti si serviciile au pus mana pe aceasta tara pe care au falimentat-o sau au vandut-o catre anumite grupuri de interese.

  Romania este tara noastra, este locul unde copii nostri trebuie sa traiasca decent, sa aiba o aducatie demna pentru a evolua ca si stat. Resursele si bogatiile acestei tari sunt ale poporului, politicienii nu au nici un drept sa decida vanzarea Romaniei fara referendum national. Doar poporul este decidentul in masura sa aprecieze daca ne vindem bogatiile sau nu.

 Trebuie sa ne trezim la realitate, nu trebuie sa mai asteptam 50 de ani ca sa ne spunem punctul de vedere. Veniti alaturi de noi, veniti alaturi de MONARHIE.

 Nu va fi usor, avem destui infiltrati intre noi care vor incerca sa denigreze actiunea noastra, vor incerca sa ne demobilizeze doar pentru ca ei isi vor pierde privilegiile si abonarea la banul public.

 Monarhia reprezinta viitorul Romaniei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s