Mai vreti sa sustineti o Republica ca si forma de guvernamant pentru Romania. Dezestrul este imens in comparatie cu se se publica.


„Atenţiile” pentru profesori: laptop, tabletă magnetică, multifuncţional. La clasa 0, cotizaţia e 400 lei de copil

Apar noi cazuri de părinţi care strâng sume importante de bani, pentru a cumpăra cadouri profesorilor. Vorbim despre un sistem care funcţionează foarte bine, dovada fiind o corespondenţă dintre părinţi care a fost predată autorităţilor. 

După cazul învăţătoarei şpăgare de la Şcoala nr. 10 Maria Rosetti din Bucureşti, Dana Blându, vorbim despre un caz de la clasa zero, de la o şcoală din Capitală. 

Părinţii se organizează pentru a-i cumpăra educatoarei un laptop, televizor, imprimantă, tablă magnetică. Este vorba, bineînţeles, de sume mari de bani.

Discuţii între părinţi şi elevi, la o şcoală din Capitală
 
Părinte 1: Bună ziua! Aseară din câte am discutat trebuie să aduceţi 120 lei (caiet special, cărţi de la editura Sigma, tricouri 2 bucăţi, 10 lei info şi 10 lei pentru doamna învăţătoare) + 200 lei (fondul clasei). Total ar fi 320 lei. Vom stabili împreună ce vom cumpăra din fondul clasei. O zi bună!
 
Părinte 2: Ok. Mulţumesc! După 25 septembrie..pot aduce banii…şi doar o parte. 
 
Părinte 1: Buna ziua! Duminică am achiziţionat rechizite pentru fiecare copil, suma pentru un singur copil fiind de 120 lei. Am rugămintea să ne trimiteţi săptămâna asta această şi suma de 200 lei pentru fondul clasei, deoarece ne sunt necesari în achiziţionarea tablei magnetice şi multifuncţionalului.
 
Părinte 2: Am lăsat 100 RON pentru fondul clasei la doamna învăţatoare. Nu pot să cotizez mai mult, îmi pare rău! Am mai lăsat şi cei 120 RON la doamna învăţătoare, sper că au ajuns la dumneavostră! Multumesc pentru înţelegere!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s