Din 1947 politicienii fac tot posibilul sa distruga istoria Romaniei, in mod special dupa Revolutie.


Din vechiul Bucuresti risca in curand sa mai ramana doar Centrul Istoric.

Primaria Capitalei aproba pe banda rulanta constructia de blocuri ultra-moderne in cartierele istorice, inclusiv la doi pasi de Ateneu.

Un nou scandal imobiliar a izbucnit dupa Sarbatori. Primaria e acuzata ca vrea sa transforme Capitala din Bucuresti in Blocuresti. Edilii ar fi profitat de zilele libere pentru a lansa o dezbatere publica privind o serie de imobile controversate, dezbatere la care publicul a ajuns insa prea tarziu. Asociatiile civile spun ca noile cladiri vor desfigura Ateneul si zona Dorobanti si ca monumentele Capitalei sunt sufocate de invazia de blocuri pentru care Primaria da aprobari pe banda rulanta.

In Bucuresti, niste investitori doresc sa planteze cladiri inalte in zone cu arhitectura veche. Chiar daca teoretic piata imobiliara a inghetatat iar loc de construit in Capitala nu prea mai e decat la marginea orasului, oportunitati se gasesc chiar si in inima Capitalei. Centrul si zonele vechi ale orasului sunt un paradis pentru cei care au multi bani de investit. Se gasesc aici atat suprafete mari de teren inca neconstruite, mai ales in zona Kiseleff, dar si multi proprietari cu venituri mici care sunt dispusi sa-si vanda vechile case la un pret rezonabil pentru ca apoi dezvoltatorul sa le demoleze si sa inalte in locul lor un bloc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s