”Guvernul Ponta ”bagă mâna până la cot” în buzunarul cetățenilor


Guvernul taxelor, care este Guvernul Ponta, își bagă mâna până în cot în buzunarul cetățenilor, dar găsesc tot mai puțini bani. Acesta este marele necaz și marea problemă.

Guvernul va introduce o acciza de 7 eurocenti la litrul de carburant, fie benzina, fie motorina, banii astfel colectati urmand sa fie varsati intr-un fond special destinat investitiilor in infrastructura rutiera.

Totodata, Executivul va introduce plata impozitului pe proprietate pentru constructiile speciale exceptate pana in prezent, a anuntat premierul Victor Ponta, iar ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a confirmat ca nu s-au mai facut derogari, deci vor fi taxate retelele electrice, eoliene si hidrologice. Pentru piscina cu destinatie comericala va fi platit de asemenea un impozit. 

Acum, ne adâncim în mlastina taxelor care vor sugruma mediul de afaceri si vor goli buzunarele românilor.

Liber la jecmanirea contribuabililor!

Din 2014, insa, potrivit unui proiect al Guvernului de modificare a Codului Fiscal, darile locale se vor putea majora atat cat vor vrea primarii, singura restrictie fiind impusa in cazul agentilor economice, unde cresterea maxima va fi de 20 la suta. Oficial, Consiliul Local Iasi a aprobat deja impozitele pentru anul viitor inca de acum 5 luni, dar asta nu inseamna ca este imposibila modificarea lor imediat dupa ce Guvernul va adopta prin ordonanta de urgenta modificarea Codului Fiscal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s