Ceausescu nu avea servicii de represiune si de securitate nici pe jumatate decat avem acum!!!!!!!


Washington Post: O țară cu șapte servicii de informații nu a localizat la timp victimele unui accident aviatic

Cotidianul american Washington Post a publicat săptămâna aceasta mai multe materiale despre accidentul aviatic din Apuseni care s-a soldat cu moartea pilotului Adrian Iovan și a studentei la medicină Aurei Ion. În ultimul articol, WP scrie că prăbușirea unui avion de mici dimensiuni a înfuriat întreaga România și să amenințe Guvernul aflat la putere.

 Washington Post: O țară cu șapte servicii de informații nu a localizat la timp victimele unui accident aviatic“Românii au reacționat cu furie, apelând la rețelele de socializare și la televiziuni pentru a acuza incompetența Guvernului după ce a fost dezvăluit că unua dintre victime a sunat de șase ori la serviciul de urgență”, scrie WP.

Cotidianul american trece în revistă că până în prezent și-au pierdut funcția patru înalți oficiali și că studenta care se afla la bord a murit, printre alte cauze, și de hipotermie.

WP îl citează pe profesorul Nicolae Șerban Tomescu, care spune, pentru Associated Press, că Executivul “nu face nimic în general, iar în acest caz u au făcut nimic pentru a localiza avionul. A trebuit să-i găsească un pădurar. Întreaga operațiune a fost ca brânza elvețiană. plină de găuri”.

“România, țară cu o populație de 19 milioane de oameni și fără dușmani externi, are 7 agenții de informații, inclusiv principalele agenții interne și externe de spionaj. Activiștii pentru democrație pretind că cei aflați la putere se folosesc de agențiile de informații pentru a câștiga avantaje injuste împotriva adversarilor, despre care sapă date compromițătoare”.

Jurnaliștii americani mai notează că ținta furiei populare este și Serviciul de Telecomunicații Speciale, care “a investit 40 de milioane de euro în numărul unic de urgență”, dar nu a reușit să localizeze locul accidentului deși unul dintre supraviețuitori a sunat de șase ori la 112.

 

 preluare dcnews
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s