Doar Monarhia ne mai poate salva. Veniti alaturi de noi sa sustinem impreuna reinstaurarea monarhiei.


Fost consilier al președintelui Clinton: România, numai în haos și în breaking news în fiecare zi

Fost consilier al președintelui Clinton: România, numai în haos și în breaking news în fiecare zi

Romanii sunt pregatiti pentru o schimbare politica majora care sa puna capat unui declin accentuat, cauzat de discursul negativ si antagonizant, iar aceasta a fost principala cauza a decuplarii totale a clasei politice de electorat, afirma analistul american Nino Saviano, fost consilier al presedintelui american Bill Clinton, intr-un interviu pentru ziare.com.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Nino Saviano apreciaza ca scena politica din Romania este haotica si fluida, politicienii romani nu incearca sa inteleaga ce vrea electoratul si 80% dintre alegatori nu se simt in niciun fel implicati in politica. De aceea, sunt complet dezinteresati de ea, afirma analistul american.

„Fiecare politician vorbeste pentru baza sa, pentru nucleul sau care este, de fapt, foarte mic, in raport cu marea masa a electoratului. Miza tuturor bataliilor de pe scena politica este sa castigi ceva din nucleul altuia sau sa eviti pierderile din nucleul propriu.

Cum vede scena politica din Romania un consultant american, analist, fost consilier al lui Bill Clinton?

Dinamica, fluida si haotica. Ma uit la televizor si in fiecare zi in politica e cate un breaking news. Numai in haos si in breaking news in fiecare zi. Dar fiind un an electoral, este si semnul ca scena politica e dinamica si fluida. Pentru un consultant este semnul ca e loc de multe imbunatatiri, ca e nevoie de ajutor profesionist pentru principalii actori.

Clasa politica din Romania nu e profesionista?

Cei 60% care se declara nehotarati pot fi cheia viitoarelor alegeri. Poti sa castigi alegerile si daca esti votat de 20% din electorat. Dar daca vrei sa iti indeplinesti mandatul, trebuie sa treci dincolo de acest procent.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s