De ce Monarhie in Romania????


Monarhia a pus bazele Romaniei de azi, sub monarhie am dobandit independenta, monarhia a reusit sa faca Marea Unire. Nu putem nega sau ignora aceste mari realizari, nu ne putem dezice de adevarata noastra istorie.

    Fara monarhie am fi fost doar o tara sluga pentru marile puteri, republicanismul din ultimii 24 de ani ne-a intors in timp, republicanismul a facut sa apara diferente foare mari intre clasele sociale.In 2014 avem politicienii si firmele patronate de familiile lor foarte bogati, abonati la contractele cu statul si milioane de romani care abia isi pot duce traiul de pe o zi pe alta.

 Avem pensionarii care sunt umiliti, pensionarii care sunt parintii si bunicii nostri, pensionari de care trebuie sa ne pese, avem copii nostri care primesc alocatie umilitoare in comparatie cu banii alocati pentru hrana unui caine. Ca si popor sper sa nu ne fi lovit tembelismul si sa votam umilirea noastra la infinit.

   Monaria inseamna respect, demnitate, monarhia reprezinta tarile demne, tari in care cetateanul este respectat, salariile si nivelul de trai nu umilesc omul. Nu trebuie sa faceti altceva decat sa va uitati la tarile care au monarhii si sa va puneti intrebarea: daca vreti sa traiti ca in acele tari.

   Monarhia si România au nevoie de fiecare dintre dumneavoastra, facem apel la înțelepciunea acestui popor, popor care trebuie sa se trezeasca, sa ia atitudine, popor pe care il invitam sa vina alaturi de noi, alaturi de monarhie.

 

Reclame

Un gând despre &8222;De ce Monarhie in Romania????&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s