Bataie de joc la adresa milioanelor de romani,


PSD le dă maghiarilor, din bani publici, un program TV care va emite non-stop

PSD le dă maghiarilor, din bani publici,  un program TV care va emite non-stop

Programul de guvernare al Guvernului Ponta III, se pare, că va acorda minorităților, în special celei maghiare, facilități  care vor scandaliza o parte a populației.

Noul program de guvernare al PSD-UDMR-PC-UNPR se referă și la problema mass-mediei. Astfel, Guvernul se angajează prin programul de guvernare că „vor fi extinse emisiunile studiourilor publice de radio şi televiziune finanţate din buget pentru ca acestea să emită în limba maghiară pe tot parcursul zilei”.

„Asigurarea unor programe în limba maternă la radio şi televiziune pentru toate minorităţile naţionale, în special pentru comunitatea maghiară, astfel încât să se asigure satisfacerea nevoilor culturale şi de comunicare în limba maternă la nivel naţional. În acest sens vor fi extinse emisiunile studiourilor publice de radio şi televiziune finanţate din buget pentru ca acestea să emită în limba maghiară pe tot parcursul zilei”, se arată în  capitolul „Continuarea şi consolidarea protecţiei sectoriale a drepturilor minorităţilor naţionale, în acord cu cerinţele integrării României în Uniunea Europeană”, din programul de guvernare al Guvernului Ponta III.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s