Cea mai puternică sursă a legitimității monarhiei, regalității este, așadar, chiar Dumnezeu.


Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul etc. „Iod“ tocmai asta înseamnă: Unsul lui Dumnezeu, trimisul lui pe pământ. Acesta este cel mai puternic argument în favoarea reinstaurării monarhiei în România!


În afară de acest argument, dacă cercetăm atent Istoria Românilor, vom vedea că Monarhia nu începe în România în 1866, ci la 1330. odată cu începutul Dinastiei Basarabilor:Basarab I, întemeietorul Țării Românești. Deci, după părerea, mea, în România Monarhia are o istorie glorioasă de mai bine de 600 de ani! Republica are o istorie neagră, rușinoasă, de crime, abuzuri, ilegalități de la 30 decembrie 1947 (zi neagră a Românilor!) până în prezent: 66 de ani – cifră fatidică!
La 30 decembrie 1947 nu i-a întrebat nimeni pe români dacă vor republică sau monarhie! După mine, actul abdicării NU ARE NICIO VALOARE LEGALĂ, JURIDICĂ, MORALĂ, abdicarea Regelui Mihai fiind smulsă sub un ȘANTAJ ORDINAR, CRIMINAL al rușilor și cozilor lor de topor de aici: Petru Groza și alții ca el!
Este absolut necesar un REFERENDUM inițial de anulare a acelui rușions articol din Constituție care interzice schimbarea formei de guvernământ a României. Dacă poporul dorește, se poate modifica oricel articol din Constituție! Apoi, dar numai după o campanie intensă de informare a românilor cu privire la ce a însemnat Monarhia în Istoria Românilor, în care trebuie să se implice istoricii de bună credință, care au ca vocație ADEVĂRUL, va urma referendumul decisiv cu privire la forma de guvernământ a României.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s