Lingușind Famiglia Victor Ponta.


Dezertorilor ruși la nemți în timpul Campaniei din Est li se spuneau hiwi.


Deși dezertaseră pentru ei, nemții îi disprețuiau profund pe hiwi. De altfel, aceasta e regula în orice război. Dezertorii sunt disprețuiți de soldatul din tranșee, chiar dacă ei trădează țara de dragul țării pentru care luptă soldatul.
Hiwi nu aveau dreptul să poarte uniforma germană completă (după asta îi recunoșteau rușii cînd îi luau prizonieri, și-i împușcau fără să clipească), primeau rații mai mici decît nemții și erau trimiși în misiuni sinucigașe împotriva rușilor, compatrioții lor, care luptau ca să-și apere țara.
Indiscutabil, pentru PSD, Călin Popescu Tăriceanu e un hiwi, un dezertor abject, unul care s-a oferit în schimbul funcției de la Senat.
Așa cum nemții i-au folosit pe hiwi în misiuni sinucigașe, liderii PSD îl vor folosi pe Călin Popescu Tăriceanu în treburi de o abjecție absolută, pe care ei, liderii PSD, nu le-ar face, deoarece le-ar păta cămășile de sute de euro bucata.

De ce idiotilor daca avem atatea bogatii ;nu zic sa ne dati ca printii desertului cate 10.000 de dolari la 18 ani, dar de ce nu faceti locuri sa muncim nu cu 10.000 de dolari ,dar locuri de munca cu salar decent de 10.000 de lei si nu 600 de lei?De ce prostavan Ponta se scumpeste energia si mancarea cu 2-10%?Cum poate carnea de porc sa coste 4-5 lei la taiere si in piata, pulpa sa treaca de 5x mai mult ca o pulpa o iei cu 24 de lei.Ca nu e ce stiu eu ce carnat sau salamn ce se face din greu cu metode costisitoare?In piata un kg de mere ROMANESTI e 3 lei 

Romania cu niste Golani in politica, cu militieni la CCR, niste caricaturi umane nepricepute, ca si voi, sindromul Pacala “trage usa dupa tine” functioneaza perfect. Antonescule, daca negi intelegerile tale cu Ponta, maine trimite in Iinstanta denuntarea unilateral (aceasta atrage desfiintarea) a Protocolului USD.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s