Vin strainii sa ne apere jaful in timp ce poporul roman doarme!!!!!!!!


Participanţi din şapte ţări
Protest anti-Chevron organizat de Greenpeace la Pungeşti
 

Un număr de 25 de activişti din şapte ţări ai organizaţiei Greenpeace protestează, luni, în faţa porţii de acces în perimetrul sondei de explorare a gazelor de şist deţinută de compania Chevron la Siliştea – Pungeşti, manifestanţii instituind „zona specială de carantină anti-Chevron”.

Cei 25 de protestatari din România, Ungaria, Austria, Cehia, Polonia, Slovacia şi Germania au format un lanţ uman la intrarea în perimetrul deţinut de compania Chevron la Siliştea – Pungeşti, legându-se de gardul care împrejmuieşte zona respectivă, transmite MEDIAFAX.

Fără a scanda lozinci, activiştii Greenpeace au afişat mai multe bannere cu mesaje precum: „Pungeşti zonă de carantină anti-Chevron”, „Nu fracturări hidraulice” şi „Stop abuzurilor de la Pungeşti”.

Chevron Romania are trei acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare pentru perimetrele Adamclisi, Costinești și Vama Veche care se află în județul Constanța. În aprilie, compania Chevron a instalat la Pungești prima sondă de explorare pentru gazele de șist, în pofida protestelor localnicilor, care au durat luni de zile.

preluare cotidianul.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s