Geto-Dacia, Valahia, Moldova, Ardealul și Dobrogea


Geto-Dacia, Valahia, Moldova, Ardealul și Dobrogea, au fost în permanență state cu formă de guvernămînt MONARHIA.

 


A trebuit să vină anul 1947 și tancurile sovietice ca să se schimbe în Republică. A fost o silnicie, un abuz al unei super puteri, care prin lacheii locali, au dus la schimbarea cursului Istoriei României prin trecerea la o Republică neacceptată de popor.
Parlamentul, pentru a face o Constituție, trebuie mai întîi să îndrepte o nedreptate istorică și să se facă un Referendum prin care poporul să aleagă între Republică și Monathie.
Astăzi avem alegeri prezidențiale din 5 în 5 ani, cu cheltuielile aferente (care nu sînt neglijabile), cu persoane eligibile (mai mult sau mai puțin integre) de diverse categorii sociale, ce caută intrarea în istorie și îmbogățirea cu orice preț.
Putința de a conduce un stat se învață într-un mediu adecvat, de la vîrste fragede, nu se cîștigă la Loteria Voturilor.
Dacă Referendumul nu se referă la forma de guvernare a statului, eu nu voi vota și în consecință, nici ce va spune Constituția nu mă intereaează, pentru că va perpetua abuzul istoric, indiferent de partidul sau alința aflată la conducere. Dacă nu se rectifică Istoria, nici celelalte drepturi nu pot fi aplicate și nu se va ține cont de ele, încrederea în actualul ”stat de drept” fiind 0 (zero).

Lasă un comentariu